Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Ambit Pendel Ø40 cm, Grå

Ambit Pendel Ø40 cm, Grå

4 049 kr
Ambit er en stilig taklampe av aluminium, designet av TAF Studio for Muuto.
På lager

Ambit Pendel, Ø40 cm

4 049 kr

Velg riktig lyskilde

Det kan være vanskelig å velge riktig lyskilde til lampen din og kanskje enda vanskeligere å bestemme seg for hva slags lampe som passer i hjemmet ditt. Vi har satt sammen en enkel guide som vil veilede deg gjennom Lumens og Kelvins.

Les guiden her!
Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager
Fri frakt!

Produktinformasjon

Ambit pendel fra Muuto, designet av TAF Architects. En taklampe i aluminium med en sterk og tydelig karakter. Den lyse og jordnære fargen gjør at lampen tar seg godt ut både i kjøkkenet over kjøkkenbordet som i stuen over sofabordet. Ledningen er i gummi og har samme farge som lampen. Den hvitmalte innsiden gir et maksimalt og flott skinn. Rengjør med en myk og tørr klut.

Egenskaper

#rum21
Om varemerket
Muuto kommer fra Danmark og strever etter å gi skandinavisk tradisjon nye og orginale perspektiv. Ordet muuto er hentet fra det finske språket og betyr nye perspektiv. Muuto håndplukker designertalenter fra Skandinavia og gir de frihet til å uttrykke den individuelle historien sin gjennom hverdagslige gjenstander.
Belysning Møbler Innredning Tekstil Tepper Servering Barn Utemøbler Nyheter null Inspirasjon Varemerker Designere Gavekort null null Kundeservice Om Rum21 Kundeservice null