Eksklusive sommertilbud: opptil -50% på design >>

Kundeservice
Handlekurv
(0)
(0)
Favoritter
Møbler
product
218026Androgyne Bordplate Til Sidebord, Ivoryhttps://www.rum21.no/androgyne-bordplate-til-sidebord-ivoryhttps://az666937.vo.msecnd.net/67/51a4f58d-c0cb-44df-9f8b-7af107d88c6cOutOfStock2074NOK/mobler/mobler/bord/mobler/bord/sidebord-smabordMenuBordplate til Androgyne sidebord fra Menu, designet av Danielle Siggerud. Androgyne er et vakkert sidebord med en elegant silhuett. Bordet er delt i i to deler, basen og bordplaten. Dette gjør at du kan mikse og matche fritt blant forskjellige design, slik at du kan velge bordet som passer best hjemme hos deg. Basen til bordet er laget av stål, mens bordplaten er laget av elegant marmor. Bordet blir et flott supplement til stuen eller soverommet, hvor det kan vise frem fine vaser og potter. Base og bordplate selges separat.2074
Shop/Møbler/ Bord / Sidebord & Avlastningsbord
1 / 5

Menu

Androgyne Bordplate Til Sidebord, Ivory

2 074 kr
Leveringstid:  8-10 uker
30 dagers åpent kjøp
Rask leveranse
Koronainformasjon: Vi leverer som vanlig med trygg levering
Fri frakt!

Produktinformasjon

Bordplate til Androgyne sidebord fra Menu, designet av Danielle Siggerud. Androgyne er et vakkert sidebord med en elegant silhuett. Bordet er delt i i to deler, basen og bordplaten. Dette gjør at du kan mikse og matche fritt blant forskjellige design, slik at du kan velge bordet som passer best hjemme hos deg. Basen til bordet er laget av stål, mens bordplaten er laget av elegant marmor. Bordet blir et flott supplement til stuen eller soverommet, hvor det kan vise frem fine vaser og potter. Base og bordplate selges separat.

Egenskaper

 • Produktnummer218026
 • Lev. produktnummer1181649
 • Varemerke
  Menu
 • Designer
  Danielle Siggerud
 • FargeHvit
 • MaterialeMarmor, Silikon
 • Diameter42 cm
 • Høyde1.8 cm

Anbefalinger

Her er noen produkter vi tror du liker.

Om varemerket
Om varemerket
Menu er en dansk designbedrift som ble etablert i 1976. De samarbeider med talentfulle designere over hele verden og leverer produkter av høy kvalitet med nåtidens skandinaviske design i en herlig blanding av minimalisme. Menu strever etter å skape produkter som vekker følelser, med smarte løsninger og detaljer. Et godt eksempel er de stilfulle og vakre, men en tanke spesielle, Afteroom stolene. Vi liker kontrasten mellom stål og tre som skaper en fantastisk kvalitet på stolen.

Kundeservice

KundeserviceRetur & AngrerettKjøpsvilkårPersonvernerklæringOrdre & LeveringReklamasjonVår prisgaranti
© 2020 Rum21.no