Nyheter
Belysning
Aplomb Mini Pendel, Hvit

Aplomb Mini Pendel, Hvit

2 906 kr
Aplomb Suspension Mini pendel fra Foscarini med et forfinet design i betong med en strukturert overflate og et direkte, nedadgående lys.
Leveringstid:  2-3 uker

Aplomb Mini Pendel

2 906 kr

Velg riktig lyskilde

Det kan være vanskelig å velge riktig lyskilde til lampen din og kanskje enda vanskeligere å bestemme seg for hva slags lampe som passer i hjemmet ditt. Vi har satt sammen en enkel guide som vil veilede deg gjennom Lumens og Kelvins.

Les guiden her!
Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager
Fri frakt!

Produktinformasjon

Aplomb Suspension Mini pendel fra Foscarini med et forfinet design i betong med en strukturert overflate og et direkte, nedadgående lys. Moderne formspråk med en unik følelse. Heng flere på rad over et bord eller en kjøkkenøy, eller av seg selv i et vindu.

Designet av Lucidi & Pevere.

Bra å vite om Aplomb Mini pendelen


- Aplomb Mini er verdsatt for sitt sofistikert design.
- Aplomb Mini er også verdsatt for det rå materialet.
- Finnes i forskjellige farger.
- Finnes også som en større modell.
- Fra kolleksjonen Aplomb.
- Lyskilde ikke inkludert.


Tekniske egenskaper på pendelen:


- Gu10
- Max. 8 Watt
- Diameter: 115 mm.
- Høyde: 200 mm.
- Ledningslengde: 3300 mm.


Egenskaper

#rum21
Om varemerket
Foscarini er et belysningsforetak som designer typiske, italienske lamper. Foscarini kjennetegnes av elementer som forskning og innovasjon, fokus på kvalitet og en produksjonssentrert kultur som er resultatet av et godt design. Selskapet har over 2.500 distributører i 50 land som selger de vakre lampene deres.
Belysning Møbler Innredning Tekstil Tepper Servering Barn Utemøbler Nyheter null Inspirasjon Varemerker Designere Gavekort null null Kundeservice Om Rum21 Kundeservice null