Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Arrangements Line Pendel LED 29W
Flos - logo - Rum21.noFlos - logo - Rum21.no

Arrangements Line Pendel LED 29W

6 392 kr
Anb. pris7 520 kr

Prishistorik 30 dagar

Tidigare lägsta pris6 392 kr
Arrangements Line er en pendellampe fra det velkjente merket Flos.
På lager

Arrangements Line Pendel LED 29W

6 392 kr

Velg riktig lyskilde

Det kan være vanskelig å velge riktig lyskilde til lampen din og kanskje enda vanskeligere å bestemme seg for hva slags lampe som passer i hjemmet ditt. Vi har satt sammen en enkel guide som vil veilede deg gjennom Lumens og Kelvins.

Les guiden her!
Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager
Fri frakt!

Produktinformasjon

Dette fantastiske produktet er ikke bare vakkert å se på, det er også svært nyttig for å skape den perfekte atmosfæren i rommet ditt. Med den tilpassbare konfigurasjonen kan du skape din egen unike design som passer perfekt inn i hjemmet ditt. Arrangements Line-pendelen har en dimbar funksjon, noe som betyr at du alltid har kontroll over belysningen og kan justere den etter humør og behov. Stativet er laget av ekstrudert, buet pulverlakkert aluminium, og den optiske diffusoren er laget av platinasilikon som gir et behagelig og mykt lys. Dette produktet er perfekt for deg som ønsker noe ekstra til hjemmet ditt og er på utkikk etter belysning som både er funksjonell og vakker å se på. Gi rommet ditt et snev av eleganse og la Arrangements Line-pendelen være kronen på verket.

Originaldesign fra 2018. Designeren er Michael Anastassiades.

Bra å vite om Arrangements Line pendelen


- Kan dimmes med dimmesystemene; push, 1-10, potensiometer og DALI.
- Line kan ikke installeres alene, men må kombineres med andre elementer fra serien.
- Transformator ikke inkludert.
- Designeren er Michael Anastassiades.
- Fra serien Arrangements.
- Følg lenken og lag din egen kombinasjon, wattallet viser hvilken transformator du trenger for akkurat din armatur. https://flos.com/arrangements-configurator/#/


Egenskaper

#rum21
Om varemerket
Flos ble grunnlagt i 1962. Samme år startet firmaet produksjon av en rekke lamper, som ble noen av de største klassikerne innen italiensk industriell design. Noen av disse lampene er Arco og Splügen Brau, designet av Achille og Piergiacomo Castiglioni som takket være sin tidløse design og tekniske fordel produseres også i dag.