Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Asteria Pendel Medium, Nuance Mist

Asteria Pendel Medium, Nuance Mist

2 960 kr
Anb. pris3 699 kr

Prishistorik 30 dagar

Tidigare lägsta pris2 960 kr
Asteria er en pendel fra Umage med elegant design og innovativ LED-teknologi.
På lager

Asteria Pendel Medium

2 960 kr

Velg riktig lyskilde

Det kan være vanskelig å velge riktig lyskilde til lampen din og kanskje enda vanskeligere å bestemme seg for hva slags lampe som passer i hjemmet ditt. Vi har satt sammen en enkel guide som vil veilede deg gjennom Lumens og Kelvins.

Les guiden her!
Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager
Fri frakt!

Produktinformasjon

Ønsker du å belyse rommet ditt med en blanding av moderne design, innovativ teknologi og mesterlig håndverk? Møt Asteria Medium-pendelen fra Umage. Asteria er designet av Søren Ravn Christensen og er mer enn bare en lampe - den er et statement. Den slanke, minimalistiske designen og den innebygde LED-teknologien sørger for at den aldri går i bakgrunnen eller ut av stil. Foretrekker du en mykere belysning? LED-panelet er fullt dimbart og har en hvit diffusor som gir et mildt og innbydende lys. Med Asteria blir det spennende å gjøre rommet ditt personlig. De er tilgjengelige i flere flotte farger og størrelser, og hver del har en liten messingdetalj som du enkelt kan bytte ut med stål eller svart for å matche din egen dynamiske stil. Enten du er tilhenger av elegant design eller teknologisk utvikling, gir Asteria deg det beste fra begge verdener.

Designet av Søren Ravn Christensen.

Bra å vite om Asteria pendelen


- Asteria er verdsatt for det elegante designet.
- Asteria er også verdsatt for den innebygde LED-teknikken.
- Gi lampen et nytt liv på få minutter ved å bytte metalldekselet. Kjøpes separat.
- Fra serien Asteria.
- Designet av Søren Ravn Christensen.
- Lyskilde er inkludert.


Egenskaper

#rum21
Om varemerket
Umage er et danskt firma som lager belysning med skandinavisk design. Lampene har karakter og er laget av fjær, bomull og plast. Firmaet ble grunnlagt i 2008 og selger allerede sine produkter i 40 land verden over. Deres vakre produkter passer inn i mange hjem og stiler, fra romantiske til industrielle miljøer.