Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Asteria Vegglampe Lang, Nuance Olive

Asteria Vegglampe Lang, Nuance Olive

2 499 kr
Asteria er en vegglampe fra Umage med uovertruffen allsidighet og elegant design for stemningsfull belysning som kan tilpasses.
Leveringstid:  1-2 uker

Asteria Vegglampe Lang

2 499 kr

Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager
Fri frakt!

Produktinformasjon

Umage Asteria-vegglampen, som er omhyggelig designet av Søren Ravn Christensen, skaper en perfekt balanse mellom funksjon og eleganse. Denne fantastiske lampen er tilgjengelig i to størrelser og passer til alle dine unike rom med sin stilige tilpasningsevne. Enten den skaper en innbydende atmosfære i gangen eller gir et rolig lys når du skal lese ved leggetid, gjør Asteria vegglampe alt. Dette er ikke bare en lampe, det er en statement-lampe som løfter atmosfæren i hjemmet ditt. Men Asteria handler ikke bare om utseende, den er smart også! Med en diskret dimmeknapp på lampens skjerm har du full kontroll over belysningen. Den lange modellen går til og med et skritt videre og kan svinges fra side til side for økt nytteverdi.

Designet av Søren Ravn Christensen.

Bra å vite om Asteria vegglampen


- Asteria er verdsatt for det stemningsfulle lyset.
- Asteria er også verdsatt for den dimmebare funksjonen.
- Fra serien Asteria.
- Designet av Søren Ravn Christensen.
- Lyskilde er inkludert.


Egenskaper

#rum21
Om varemerket
Umage er et danskt firma som lager belysning med skandinavisk design. Lampene har karakter og er laget av fjær, bomull og plast. Firmaet ble grunnlagt i 2008 og selger allerede sine produkter i 40 land verden over. Deres vakre produkter passer inn i mange hjem og stiler, fra romantiske til industrielle miljøer.