Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Balad Lamp H12 3-pack, Bamboo

Balad Lamp H12 3-pack, Bamboo

2 270 kr
En 3-pakning med Balad lamper fra Fermob. Lampene har en design som er både fleksibel og funksjonell.
På lager

Balad Lampe H12, 3-pk

2 270 kr

Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager
Fri frakt!

Produktinformasjon

En 3-pakning med Balad lamper fra Fermob. Denne mindre versjonen gir enda mer fleksibilitet og funksjonalitet da den er liten og kan brukes utendørs. Størrelsen gjør lampen ideell for alle typer overflater; på bordet, i et hjørne, i vinduskarmen eller på en stubbe i hagen. Balad er moderne, fargerik og lett. Håndtaket er laget av lakkert aluminium, lampen er utstyrt med en oppladbar LED-teknologi. Balad S bruker samme teknologi som sine forgjengere og har en ny modus som etterligner et flimrende lys. Lampen tilbyr 3 forskjellige fargetemperaturer; nøytral hvit, kald hvit og et skinnende lysmodus. Etter 3,5 timers lading får du mellom 10-14 timers batterilevetid. En 2 meter lang USB-C ladingskabel følger med.

Egenskaper

#rum21
Om varemerket
Franske Fermob har sine aner fra uteserveringene i Paris rundt 1800-tallets slutt. Fermob fokuserer på utendørs- og loungemøbler som skal leve i harmoni sammen med sine omgivelser. Fermob benytter seg av en bred fargepalett og kan få hvilken som helst uteplass eller hage til å lyse opp. Fokus har alltid vært på kvalitet, og møblene produseres i aluminium eller stål.
Belysning Møbler Innredning Tekstil Tepper Servering Barn Utemøbler Nyheter null Inspirasjon Varemerker Designere Gavekort null null Kundeservice Om Rum21 Kundeservice null