Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Balder Dørhåndtak, Messing/Sort

Balder Dørhåndtak, Messing/Sort

379 kr
Balder dørhåndtak fra Beslag Design har et klassisk uttrykk som passer godt inn i både tradisjonelle og moderne miljøer. Dørhåndtaket har et håndtak av sortlakkert treverk og finnes i krom eller messing.
På lager

Balder Dørhåndtak, Sort

379 kr

Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager

Produktinformasjon

Balder dørhåndtak fra Beslag Design har et klassisk uttrykk som passer godt inn i både tradisjonelle og moderne miljøer. Dørhåndtaket har et håndtak av sortlakkert treverk og finnes i krom eller messing. Nøkkelplate og komplett monteringssett er inkludert. Håndtaket passer til dører med en bladtykkelse mellom 35-60 mm.

Se vedlagt håndbok for montering.

Egenskaper

#rum21
Om varemerket
Med 40 års erfaring innen Beslag- og interiørprodukter leverer Beslag Design produkter med god og holdbar kvalitet. Med en bevisst satsing på miljøvennlige leverandører med høy kvalitet strever Beslag Design etter å ligge i ledelsen og være en av de beste i bransjen innen Beslag- og interiørprodukter i Norden.
Belysning Møbler Innredning Tekstil Tepper Servering Barn Utemøbler Nyheter null Inspirasjon Varemerker Designere Gavekort null null Kundeservice Om Rum21 Kundeservice null