Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Beam Bordlampe, Grønn

Beam Bordlampe, Grønn

2 949 kr
Beam bordlampe fra Muuto, designet av Tom Chung. En moderne, stilig lampe i anodisert aluminium hvor fokuset har vært på å være intuitiv og brukervennlig. Fra den sylinderformede kroppen skinner lyset ut begge ender. Ved å vri på en bryter
På lager

Beam Bordlampe, Umber

2 949 kr

Velg riktig lyskilde

Det kan være vanskelig å velge riktig lyskilde til lampen din og kanskje enda vanskeligere å bestemme seg for hva slags lampe som passer i hjemmet ditt. Vi har satt sammen en enkel guide som vil veilede deg gjennom Lumens og Kelvins.

Les guiden her!
Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager
Fri frakt!

Produktinformasjon

Beam bordlampe fra Muuto, designet av Tom Chung. En moderne, stilig lampe i anodisert aluminium hvor fokuset har vært på å være intuitiv og brukervennlig. Fra den sylinderformede kroppen skinner lyset ut begge ender. Ved å vri på en bryter kan du gradvis justere mengden lys som flyter ut fra hver ende. Lysvolumet fra lampen kan styres mellom tre ulie nivå, avhengig av hva du foretrekker. Man kan også vri på lampen langs lampefoten, avhengig av hvor man vil rette lyset. En virkelig praktisk og stilig lampe som passer like bra på skrivebordet på kontoret som på sidebordet ved siden av sofaen. Bordlampen leveres med 2x LED-lamper med en levetid på 35.000 timer. LED-lampene kan ikke byttes ut.

Egenskaper

#rum21
Om varemerket
Muuto kommer fra Danmark og strever etter å gi skandinavisk tradisjon nye og orginale perspektiv. Ordet muuto er hentet fra det finske språket og betyr nye perspektiv. Muuto håndplukker designertalenter fra Skandinavia og gir de frihet til å uttrykke den individuelle historien sin gjennom hverdagslige gjenstander.