Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Beetle Dining Chair, Black, PG2, Li.Bouclé 006
-25%
Gubi - logotype - Rum21.seGubi - logotype - Rum21.se

Beetle Dining Chair, Black, PG2, Li.Bouclé 006

6 784 kr
Tid. pris9 045 krAnb. pris9 045 kr

Prisinformasjon

Anbefalt pris
Leverandørs anbefalte utsalgspris

Tidligere pris
Laveste salgspris for dette produktet de siste 30 dagene før prisreduksjonen begynte

Beetle loungestol fra Gubi, designet av GamFratesi. Den elegante stolen Beetle har raskt blitt en klassiker i moderne hjem, en stilfull stol inspirert av naturens mest undervurderte insekt - en bille. Deisgnduoen jobber strengt med en skand
Leveringstid:  8-10 uker

Beetle Dining Chair, Legs Black, PG2

6 784 kr

Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager
Fri frakt!

Produktinformasjon

Beetle loungestol fra Gubi, designet av GamFratesi. Den elegante stolen Beetle har raskt blitt en klassiker i moderne hjem, en stilfull stol inspirert av naturens mest undervurderte insekt - en bille. Deisgnduoen jobber strengt med en skandinavisk holdning til håndverk, funksjonalisme og enkelhet. Stolen er laminert i støpt kryssfiner med sete og rygg i to separate deler som er dekket med det flotte stoffet Remix 143. Skinndetaljene på sidene gir en moderne og herlig touch. Stolen vil skape en vakker stil i hjemmet ditt, og passer like bra i stuen som på kjøkkenet!

Egenskaper

#rum21
Om varemerket
GUBI er et dansk designfirma som ble grunnlagt i 1967 av foreldrene til Jacob Gubi Olsen, som driver selskapet i dag. GUBI har en visjon om å skape tidløs design med estetikk, innovasjon, funksjonalitet og kvalitet som nøkkelord. De ønsker alltid å være i forkant av moderne design som stimulerer sansene, er vakker og funksjonell. GUBI har skapt flere moderne designklassikere i samarbeid med kjente designere som Greta M. Grossman, GamFratesi og Space Copenhagen.