Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Beetle Dining Chair, Black, PG2, Li.Bouclé 001
Gubi - logotype - Rum21.seGubi - logotype - Rum21.se

Beetle Dining Chair, Black, PG2, Li.Bouclé 001

6 780 kr
Anb. pris9 040 kr

Prishistorik 30 dagar

Tidigare lägsta pris6 328 kr
Beetle loungestol fra Gubi, designet av GamFratesi. Den elegante stolen Beetle har raskt blitt en klassiker i moderne hjem, en stilfull stol inspirert av naturens mest undervurderte insekt - en bille. Deisgnduoen jobber strengt med en skand
Leveringstid:  8-10 uker

Beetle Dining Chair, Legs Black, PG2

6 780 kr

Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager
Fri frakt!

Produktinformasjon

Beetle loungestol fra Gubi, designet av GamFratesi. Den elegante stolen Beetle har raskt blitt en klassiker i moderne hjem, en stilfull stol inspirert av naturens mest undervurderte insekt - en bille. Deisgnduoen jobber strengt med en skandinavisk holdning til håndverk, funksjonalisme og enkelhet. Stolen er laminert i støpt kryssfiner med sete og rygg i to separate deler som er dekket med det flotte stoffet Remix 143. Skinndetaljene på sidene gir en moderne og herlig touch. Stolen vil skape en vakker stil i hjemmet ditt, og passer like bra i stuen som på kjøkkenet!

Egenskaper

#rum21
Om varemerket
GUBI er et dansk designfirma som ble grunnlagt i 1967 av foreldrene til Jacob Gubi Olsen, som driver selskapet i dag. GUBI har en visjon om å skape tidløs design med estetikk, innovasjon, funksjonalitet og kvalitet som nøkkelord. De ønsker alltid å være i forkant av moderne design som stimulerer sansene, er vakker og funksjonell. GUBI har skapt flere moderne designklassikere i samarbeid med kjente designere som Greta M. Grossman, GamFratesi og Space Copenhagen.