Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Beetle Dining Chair Unupholstered, Conic Base Black, Set Of 4, Alabaster White
Gubi - logotype - Rum21.seGubi - logotype - Rum21.se

Beetle Dining Chair Unupholstered, Conic Base Black, Set Of 4, Alabaster White

8 999 kr
Anb. pris11 999 kr

Prishistorik 30 dagar

Tidigare lägsta pris8 999 kr
Beetle stol i 4-pk fra Gubi, designet av GamFratesi. Elegante og tidløse stoler inspirert av billens anatomi, hvor skandinavisk enkelhet og funksjonalitet møter italiensk eksklusiv design.
På lager

Beetle Stol Uten Trekk, Conic Base Sort, 4-pk

8 999 kr

Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager

Produktinformasjon

Beetle stol i 4-pk fra Gubi, formgitt av GamFratesi. Denne elegante, tidløse stolen er inspirert av billens anatomi og kombinerer skandinavisk enkelhet og funksjonalitet med eksklusiv italiensk design. Dette er en helt ny versjon av Beetle-stolen som skiller seg fra de tidligere modellene, ettersom den ikke er polstret, men har sete og rygg i plast. Et ukomplisert og stilrent designprodukt med et klassisk formspråk som gjør at den passer i de fleste miljøer. Perfekt til kjøkken- eller spisebordet! Stolene leveres umonterte.

Egenskaper

#rum21
Om varemerket
GUBI er et dansk designfirma som ble grunnlagt i 1967 av foreldrene til Jacob Gubi Olsen, som driver selskapet i dag. GUBI har en visjon om å skape tidløs design med estetikk, innovasjon, funksjonalitet og kvalitet som nøkkelord. De ønsker alltid å være i forkant av moderne design som stimulerer sansene, er vakker og funksjonell. GUBI har skapt flere moderne designklassikere i samarbeid med kjente designere som Greta M. Grossman, GamFratesi og Space Copenhagen.