Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Bellevue Vegglampe Aj9, Sort

Bellevue Vegglampe Aj9, Sort

2 749 kr
Anb. pris3 461 kr

Prishistorik 30 dagar

Tidigare lägsta pris2 749 kr
En klassisk lampe med grasiøse linjer i dansk design.
På lager

Bellevue Vegglampe, Aj9

2 749 kr

Velg riktig lyskilde

Det kan være vanskelig å velge riktig lyskilde til lampen din og kanskje enda vanskeligere å bestemme seg for hva slags lampe som passer i hjemmet ditt. Vi har satt sammen en enkel guide som vil veilede deg gjennom Lumens og Kelvins.

Les guiden her!
Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager
Fri frakt!

Produktinformasjon

Bellevue vegglampe AJ9 fra &tradition, designet av Arne Jacobsen. Utformingen av vegglampen er helt i stil med den modernistiske og funksjonalistiske stilen som rådde under Bauhaus-bevegelsen på begynnelsen av 20- og 30-tallet. Den danske arkitekten og designeren Arne Jacobsen hadde en smak for grasiøse linjer med enkle former, i samme stil som Bellevue er designet. Den øvre delen av vegglampen er fleksibel, for riktig belysning. Lampen finnes i tre forskjellige utførelser og blir en fin detalj i hjemmet med sin historiske bakgrunn. Av/på-knapp på tekstilledningen.

Egenskaper

#rum21
Om varemerket
Den nordiske arven møter form. Materiale møter potensiale. &Traditions mål er å sette sammen disse verdiene til en moderne design. Omforme, omdefinere og gjenoppfinne materialer, teknikker og former. &Tradition omfatter gårsdagens mestere og talentene som kan skape fremtidens klassikere. &Tradition tror på design som er laget for å vare. I &Traditions sortiment finnes bl. a. lampen Flowerpot, en designklassiker skapt av den danske innredningsdesigneren Verner Panton.