Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Bestlite BL7 Vegglampe, Krom / Sort
Gubi - logotype - Rum21.seGubi - logotype - Rum21.se

Bestlite BL7 Vegglampe, Krom / Sort

4 059 kr
Anb. pris5 799 kr

Prishistorik 30 dagar

Tidigare lägsta pris4 059 kr
Bestlite BL7 er en vegglampe fra GUBI med historisk Bauhaus-inspirasjon og ikonisk design, perfekt for retningsbestemt belysning.
På lager

Bestlite BL7 Vegglampe

4 059 kr

Velg riktig lyskilde

Det kan være vanskelig å velge riktig lyskilde til lampen din og kanskje enda vanskeligere å bestemme seg for hva slags lampe som passer i hjemmet ditt. Vi har satt sammen en enkel guide som vil veilede deg gjennom Lumens og Kelvins.

Les guiden her!
Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager
Fri frakt!

Produktinformasjon

Ta steget inn i en verden av tidløs eleganse med Bestlite BL7 vegglampe, en lampe som bringer historien inn i hjemmet ditt med sin historiske fortid og upåklagelige design. Lampen ble laget i 1930 av Robert Dudley Best, en person som var sterkt påvirket av Bauhaus-epoken, og er et bevis på at design har bestått gjennom tidene. Det er ikke bare en lampe, men et stykke historie som har lyst opp skrivebordene til dignitærer, deriblant den ikoniske britiske statsministeren Winston Churchill. Med sine slanke linjer, justerbare skjerm og en rekke ulike overflater er Bestlite BL7 perfekt til å skape stemning på soverommet, gi karakter til gangen eller gi fokusert belysning over kjøkkenbenken.

Designet av Robert Dudley Best. Originaldesign fra 1930.

Bra å vite om Bestlite BL7 vegglampen


- Bestlite BL7 er verdsatt for det ikoniske designet.
- Bestlite BL7 er også verdsatt for det rettede lyset.
- Finnes i forskjellige varianter.
- Designet av Robert Dudley Best.
- Lyskilde ikke inkludert.

Egenskaper

#rum21
Om varemerket
GUBI er et dansk designfirma som ble grunnlagt i 1967 av foreldrene til Jacob Gubi Olsen, som driver selskapet i dag. GUBI har en visjon om å skape tidløs design med estetikk, innovasjon, funksjonalitet og kvalitet som nøkkelord. De ønsker alltid å være i forkant av moderne design som stimulerer sansene, er vakker og funksjonell. GUBI har skapt flere moderne designklassikere i samarbeid med kjente designere som Greta M. Grossman, GamFratesi og Space Copenhagen.