Nyheter
Belysning
Bilboquet Bordlampe, Tomat
Flos - logo - Rum21.noFlos - logo - Rum21.no

Bilboquet Bordlampe, Tomat

2 601 kr
Anb. pris3 060 kr

Prishistorik 30 dagar

Tidigare lägsta pris2 601 kr
Bilboquet er en bordlampe fra FLOS med et lekent, men samtidig presist og justerbart design som passer perfekt i alle miljøer.
På lager

Bilboquet Bordlampe

2 601 kr

Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager
Fri frakt!

Produktinformasjon

Gjør deg klar til å lyse opp rommet ditt med stil med bordlampen Bilboquet fra FLOS! Bilboquet er designet av den anerkjente kanadiske designeren Philippe Malouin og er inspirert av et fransk ballspill fra 1500-tallet, og tilfører innredningen din en leken, men samtidig presis estetikk. Denne forlokkende bordlampen er både et belysningsinstrument og et samtaleemne med sin unike design inspirert av magnetiske kuleledd. De store bevegelsesmulighetene gjør det enkelt å justere lampen slik at du får fokusert lys der du trenger det - ved sengen eller på skrivebordet. Bilboquet har en monokrom estetikk som tilfører rommet ditt et sofistikert uttrykk. Den matchende ledningen med strømbryter kompletterer lampens fargevalg på en sømløs måte og sikrer problemfri bruk.

Designet av Philippe Malouin. Originaldesign fra 2023.

Bra å vite om Bilboquet bordlampen


- Bilboquet er verdsatt for det justerbare designet.
- Bilboquet er også verdsatt for den monokrome estetikken.
- Bordlampe i polykarbonat.
- Designet av Philippe Malouin.


Egenskaper

#rum21
Om varemerket
Flos ble grunnlagt i 1962. Samme år startet firmaet produksjon av en rekke lamper, som ble noen av de største klassikerne innen italiensk industriell design. Noen av disse lampene er Arco og Splügen Brau, designet av Achille og Piergiacomo Castiglioni som takket være sin tidløse design og tekniske fordel produseres også i dag.