Eksklusive sommertilbud: opptil -50% på design >>

Kundeservice
Handlekurv
(0)
(0)
Favoritter
Møbler
product
212583Blackbird Tv Benkhttps://www.rum21.no/blackbird-tv-benkhttps://az666937.vo.msecnd.net/67/8a3c8315-19bd-4ed7-9fd5-2781077e8bccOutOfStock17735NOK/mobler/mobler/oppbevaringsmobler/mobler/oppbevaringsmobler/tv-moblerEthnicraftBlackbird tv-benk fra Ethnicraft, designet av Alain Van Havre. Alain Van Havre er en designer som alltid fascineres av kompleksiteten og hva som gjør hvert produkt unikt. Alain har lenge vært overbevist om at design handler om å skape et tidløst produkt som har innflytelse fra det tidspunkt det ble skapt. Blackbird er en serie hvor Alain har lagt stor vekt på det grafiske utseendet der han har samlet sammen myke og strenge former for å få et sterkt grafisk uttrykk. Tv-benken finnes også i en annen variant i serien Whitebird. Tv-benken har en dør, en nedfellbar luke og to skuffer.17735
Shop/Møbler/ Oppbevaring & Hyller/ TV-benker & Mediabenker
1 / 4

Blackbird Tv Benk

17 735 kr
Leveringstid:  8-10 uker
30 dagers åpent kjøp
Rask leveranse
Koronainformasjon: Vi leverer som vanlig med trygg levering

Produktinformasjon

Blackbird tv-benk fra Ethnicraft, designet av Alain Van Havre. Alain Van Havre er en designer som alltid fascineres av kompleksiteten og hva som gjør hvert produkt unikt. Alain har lenge vært overbevist om at design handler om å skape et tidløst produkt som har innflytelse fra det tidspunkt det ble skapt. Blackbird er en serie hvor Alain har lagt stor vekt på det grafiske utseendet der han har samlet sammen myke og strenge former for å få et sterkt grafisk uttrykk. Tv-benken finnes også i en annen variant i serien Whitebird. Tv-benken har en dør, en nedfellbar luke og to skuffer.

Egenskaper

 • Produktnummer212583
 • Lev. produktnummer51473
 • Varemerke
  Ethnicraft
 • Designer
  Alain Van Havre
 • FargeSort
 • MaterialeEik, Metall
 • Bredde180 cm
 • Dybde45 cm
 • Høyde61 cm

Anbefalinger

Her er noen produkter vi tror du liker.

Om varemerket
Om varemerket
Ethnicraft er en familie som samler designere og produsenter for å skape vakre møbler og dekorasjoner som skiller seg ut gjennom tidene. Tre har alltid vært en av Ethnicrafts hovedmaterialer, da det gir møblene en ekte og autentisk følelse. Ethnicraft arbeider ut fra en arbeidsform som beskytter tanker og ideer og den følelsesmessige verdien for hver møbel. Ethnicraft lager ikke bare møbler som fyller en funksjon, alle møblene har et unikt uttrykk som vekker følelser. De jobber også hardt for å minimere miljøpåvirkningen ved å gjenvinne tre og aktivt overvåke hele produksjonsprosessen.

Kundeservice

KundeserviceRetur & AngrerettKjøpsvilkårPersonvernerklæringOrdre & LeveringReklamasjonVår prisgaranti
© 2020 Rum21.no