Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Blend 9 Pendel, Jet Black / Messing

Blend 9 Pendel, Jet Black / Messing

2 415 kr
Legg til et stilig og elegant utseende i hjemmet ditt med Blend pendellampe fra Pholc. Kombinasjonen av skandinavisk minimalisme og japansk design gjør at den passer til mange forskjellige interiørstiler.
Leveringstid:  2-3 uker

Blend 9 Pendel

2 415 kr

Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager
Fri frakt!

Produktinformasjon

Produktet er vakkert som det er, og også fint å kombinere med flere stykker i en gruppe. Med sitt minimalistiske design og kvalitetsmaterialer vil denne lampen lyse opp hjemmet ditt med en myk glød som skaper en koselig og avslappende atmosfære. De geometriske formene gir den en moderne og stilfull følelse som passer inn i alle typer interiørdesign. Lampen kan brukes som en dekorativ interiørdetalj eller som en funksjonell lyskilde på soverommet, i stuen eller på kontoret. Blend pendel er også en flott løsning for å skape en avslappende atmosfære i restauranter, hoteller og andre offentlige steder. Produksjonen av høy kvalitet garanterer ikke bare estetisk kvalitet, men også holdbarhet og lang levetid. Så hvis du vil ha en stilig og holdbar lampe som vil gjøre hjemmet eller arbeidsplassen din enda mer inspirerende, er Blend pendel det riktige valget for deg.

Designet av Sabina Grubbeson. Originaldesign fra 2015.

Bra å vite om Blend 9 pendelen


- Blend 9 er verdsatt for de geometriske formene.
- Fra serien Blend.
- Designet av Sabina Grubbeson.
- Lyskilde ikke inkludert.

Egenskaper

#rum21
Om varemerket
Pholc er et innredningselskap med fokus på design og produktutvikling av belysning. Pholc har produsert lamper i over 50 år. Med sin lange erfaring er de en av Sveriges ledende leverandører av belysning for hjemmet. Designstilen har sakte gått fra klassisk til en nydelig nordisk stil som bringer tankene til Gotland, København og Berlin.