Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Block Lampe, Sort Ledning
Design House StockholmDesign House Stockholm

Block Lampe, Sort Ledning

1 874 kr
Anb. pris2 555 kr

Prishistorik 30 dagar

Tidigare lägsta pris1 874 kr
Block Lamp bordlampe fra Design House Stockholm, designet av Harri Koskinen. Lampen har blitt et av Skandinavias mest velkjente designobjekter, og den har vunnet flere internasjonale priser. Blant annet har den blitt tildelt pris i kategorien "Best Products" på Accent Show New York i 1999. Hver del av lampen håndstøpes og kjøles ned for å unngå at den kan sprekke ved kraftige temperaturforskjeller senere. For øyet ser det ut som om lampen har en stor lyspære, men i selve verket er det en veldig liten lyspære. Block kan plasseres på gulvet, i hyllen, i vinduskarmen eller et annet sted man trenger litt ekstra lys.
Leveringstid:  2-3 uker

Block Lampe, Ledning

1 874 kr

Velg riktig lyskilde

Det kan være vanskelig å velge riktig lyskilde til lampen din og kanskje enda vanskeligere å bestemme seg for hva slags lampe som passer i hjemmet ditt. Vi har satt sammen en enkel guide som vil veilede deg gjennom Lumens og Kelvins.

Les guiden her!
Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager
Fri frakt!

Produktinformasjon

Block Lamp bordlampe fra Design House Stockholm, design Harri Koskinen.
Blocklampen fra Design House Stockholm har blitt et av Skandinavias mest velkjente designobjekt og den har vunnet internasjonale premier. Den har blant annet fått premie i kategorien "Best products" på Accent Show New York i 1999. Hver del av lampen håndstøpes og kjøles ned slik at de senere ikke skal sprekke ved kraftige temperaturforandringer. Den matte glødelampeformen er sandblåst. Ved første øyekast ser det ut som om det er en stor glødelampe som er lyskilden, men i selve verket er det en meget liten glødelampe. Kan plasseres på gulvet, i hyllen, vinduskarmen eller hvor man enn trenger en lyskilde.

Egenskaper

#rum21
Om varemerket
Design House Stockholm ble grunnlagt av Anders Färdig. Design House Stockholm startet som et kreativt produktutviklingsforetak for andre varemerker i 1992. I 1997 begynte produktlanseringen, først ut var Harri Koskinens Block Lamp som raskt ble en verdenssuksess. Design House Stockholm har som mål å være et speil for det beste av skandinavisk design.
Belysning Møbler Innredning Tekstil Tepper Servering Barn Utemøbler Nyheter null Inspirasjon Varemerker Designere Gavekort null null Kundeservice Om Rum21 Kundeservice null