Nyheter
Belysning
Bok Spisebord 180x90 cm, Sort

Bok Spisebord 180x90 cm, Sort

22 808 kr
Bok spisebord fra Ethnicraft, designet av Alain Van Havre. Alain Van Havre er en designer som alltid fascineres av kompleksiteten og hva som gjør hvert produkt unikt. Alain har lenge vært overbevist om at design handler om å skape et tidløs
Leveringstid:  6-8 uker

Bok Spisebord 180x90 cm, Sort

22 808 kr

Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager

Produktinformasjon

Bok spisebord fra Ethnicraft, designet av Alain Van Havre. Alain Van Havre er en designer som alltid fascineres av kompleksiteten og hva som gjør hvert produkt unikt. Alain har lenge vært overbevist om at design handler om å skape et tidløst produkt som har innflytelse fra det tidspunkt det ble skapt. Bordet har en myk og sensuell form med en tynnhet som skjuler en stabil konstruksjon. Alains luftige design gir bordet en følelse av letthet til tross for det solide materialet. Bordet er laget av eik og har eikfiner på bordplaten, noe som gir et elegant utseende. Bordet er tilgjengelig i flere design, slik at du kan velge det som passer best til akkurat ditt hjem.

Egenskaper

#rum21
Om varemerket
Ethnicraft er en familie som samler designere og produsenter for å skape vakre møbler og dekorasjoner som skiller seg ut gjennom tidene. Tre har alltid vært en av Ethnicrafts hovedmaterialer, da det gir møblene en ekte og autentisk følelse. Ethnicraft arbeider ut fra en arbeidsform som beskytter tanker og ideer og den følelsesmessige verdien for hver møbel. Ethnicraft lager ikke bare møbler som fyller en funksjon, alle møblene har et unikt uttrykk som vekker følelser. De jobber også hardt for å minimere miljøpåvirkningen ved å gjenvinne tre og aktivt overvåke hele produksjonsprosessen.