October Offers: Opptil 50% rabatt >>

Kundeservice
Handlekurv
(0)
(0)
Favoritter
Møbler
product
212585Bok Stol, Eikhttps://www.rum21.no/bok-stol-eikhttps://az666937.vo.msecnd.net/67/f4590558-953a-4719-87cb-1e89ba71fa7dOutOfStock4527NOK/mobler/mobler/stoler/mobler/stoler/spisestolerEthnicraftBok stol fra Ethnicraft, designet av Alain Van Havre. Alain Van Havre er en designer som alltid fascineres av kompleksiteten og hva som gjør hvert produkt unikt. Alain har lenge vært overbevist om at design handler om å skape et tidløst produkt som har innflytelse fra det tidspunkt det ble skapt. Stolen er et eksempel på lekfull design hvor man har eksperimentert med materiale og form for å skape kontraster. Stolen er lett og luftig utformet, og passer godt inn i mange ulike hjem, hvor den vil vare i mange år framover.4527
Shop/Møbler/ Stoler & Krakker/ Stoler
1 / 7

Bok Stol, Eik

4 527 kr
Leveringstid:  6-8 uker
30 dagers åpent kjøp
Rask leveranse
Koronainformasjon: Vi leverer som vanlig med trygg levering
Fri frakt!

Produktinformasjon

Bok stol fra Ethnicraft, designet av Alain Van Havre. Alain Van Havre er en designer som alltid fascineres av kompleksiteten og hva som gjør hvert produkt unikt. Alain har lenge vært overbevist om at design handler om å skape et tidløst produkt som har innflytelse fra det tidspunkt det ble skapt. Stolen er et eksempel på lekfull design hvor man har eksperimentert med materiale og form for å skape kontraster. Stolen er lett og luftig utformet, og passer godt inn i mange ulike hjem, hvor den vil vare i mange år framover.

Egenskaper

 • Produktnummer
  212585
 • Lev. produktnummer
  51490
 • Varemerke
  Ethnicraft
 • Designer
  Alain Van Havre
 • Farge
  Eik
 • Materiale
  Eik
 • Bredde
  50 cm
 • Dybde
  53 cm
 • Høyde
  76 cm
 • Sittehøyde
  46 cm

Anbefalinger

Her er noen produkter vi tror du liker.

Om varemerket
Om varemerket
Ethnicraft er en familie som samler designere og produsenter for å skape vakre møbler og dekorasjoner som skiller seg ut gjennom tidene. Tre har alltid vært en av Ethnicrafts hovedmaterialer, da det gir møblene en ekte og autentisk følelse. Ethnicraft arbeider ut fra en arbeidsform som beskytter tanker og ideer og den følelsesmessige verdien for hver møbel. Ethnicraft lager ikke bare møbler som fyller en funksjon, alle møblene har et unikt uttrykk som vekker følelser. De jobber også hardt for å minimere miljøpåvirkningen ved å gjenvinne tre og aktivt overvåke hele produksjonsprosessen.

Kundeservice

KundeserviceRetur & AngrerettKjøpsvilkårPersonvernerklæringOrdre & LeveringReklamasjonVår prisgaranti
© 2020 Rum21.no