Eksklusive sommertilbud: opptil -50% på design >>

Kundeservice
Handlekurv
(0)
(0)
Favoritter
Møbler
product
variable_127067Bolleke Lampe, Anthracitehttps://www.rum21.no/bolleke-lampe?p=300861https://az666937.vo.msecnd.net/67/95d01634-f80d-4553-a375-d8598db786d3OutOfStock899NOK/belysning/belysning/lamper/belysning/lamper/utendorsbelysningFatboyLampen Bolleke fra Fatboy er ideell for deg som trenger en stilig og funksjonell lampe med trådløs belysning. Det stilige designspråket gjør at den passer i de fleste sammenhenger. Heng den i hagen eller uteområdet, eller ta den med på piknik. Takket være den praktiske løkken er den lett å henge opp i forskjellige miljøer. Velg mellom tre forskjellige lysstyrker, avhengig av din preferanse eller hvor lenge du vil at lampen skal lyse. Et ladet batteri varer fra 8-20 timer. Batteriet lades enkelt med den medfølgende USB-kabelen. Lampen har en innebygd LED-lyskilde. <br /><br /> <h3>Vedlikehold</h3> Rengjøres enkelt med en myk klut og lunkent vann med såpe. Unngå rengjøringprodukter som inneholder alkohol, ammoniakk, benzen eller stoffer med slipende egenskaper.899
Shop/Belysning/ Lamper/ Utendørsbelysning
Nyhet!
1 / 4
fatboy - logofatboy - logo

Bolleke Lampe, Anthracite

899 kr
Lampen Bolleke fra Fatboy er ideell for deg som trenger en stilig og funksjonell lampe med trådløs belysning.
Leveringstid:  4-6 uker
30 dagers åpent kjøp
Rask leveranse
Koronainformasjon: Vi leverer som vanlig med trygg levering
Fri frakt!

Produktinformasjon

Lampen Bolleke fra Fatboy er ideell for deg som trenger en stilig og funksjonell lampe med trådløs belysning. Det stilige designspråket gjør at den passer i de fleste sammenhenger. Heng den i hagen eller uteområdet, eller ta den med på piknik. Takket være den praktiske løkken er den lett å henge opp i forskjellige miljøer. Velg mellom tre forskjellige lysstyrker, avhengig av din preferanse eller hvor lenge du vil at lampen skal lyse. Et ladet batteri varer fra 8-20 timer. Batteriet lades enkelt med den medfølgende USB-kabelen. Lampen har en innebygd LED-lyskilde.

Vedlikehold

Rengjøres enkelt med en myk klut og lunkent vann med såpe. Unngå rengjøringprodukter som inneholder alkohol, ammoniakk, benzen eller stoffer med slipende egenskaper.

Egenskaper

 • Produktnummer300861
 • Lev. produktnummer103907
 • Varemerke
  Fatboy
 • DimmerNei
 • FargeAntrasitt
 • Fast monteringNei
 • Lyskilde inkludertJa
 • MaterialePolypropylen
 • SokkelBuilt-In LED
 • Diameter20 cm

Anbefalinger

Her er noen produkter vi tror du liker.

Om varemerket
Om varemerket
For ikke så lenge siden blåste Alex Bergman liv i den gamle sakkosekken og introduserte den for det nederlandske markedet. Suksessen var et faktum! Fatboy finnes nå i mesteparten av verden, og på hvert kontinent har den blitt litt av et livsstilsikon. Fatboy representerer en sympatisk, åpen, tolerant, humoristisk og avslappet livsstil.

Kundeservice

KundeserviceRetur & AngrerettKjøpsvilkårPersonvernerklæringOrdre & LeveringReklamasjonVår prisgaranti
© 2020 Rum21.no