Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Bounce 116 Taklampe, Sort/Opalglass

Bounce 116 Taklampe, Sort/Opalglass

11 995 kr
Bounce er en skulpturell taklampe fra Pholc, designet av Monika Mulder.
Leveringstid:  2-3 uker

Bounce Taklampe, Sort/Opalglass

11 995 kr

Velg riktig lyskilde

Det kan være vanskelig å velge riktig lyskilde til lampen din og kanskje enda vanskeligere å bestemme seg for hva slags lampe som passer i hjemmet ditt. Vi har satt sammen en enkel guide som vil veilede deg gjennom Lumens og Kelvins.

Les guiden her!
Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager
Fri frakt!

Produktinformasjon

Plasser Bounce over et spisebord eller kjøkkenøy, og la den få sin velfortjente oppmerksomhet. Bounce har en armatur av sort metall med kupler av hvitt opalglass som gir et jevnt og behagelig lys i rommet. Lampen er inspirert av bølgenes former og måten elektrisitet blir transportert på. Bounce er en gjennomtenkt designlampe med et grafisk uttrykk. Lampen finnes i to forskjellige størrelser. Den største lampen er på 169 cm med 10 lyskilder, mens den mindre varianten er på 116 cm og har 6 lyskilder.

Spesifikasjoner
  • Dimbar
  • Lyskilder kjøpes separat
  • 6x20W / 10x20W
  • Bredde, 169/116 cm
  • Høyde, 91/65 cm
  • Sort takkopp og tekstilledning på ca 3 m inkludert

Egenskaper

#rum21
Om varemerket
Pholc er et innredningselskap med fokus på design og produktutvikling av belysning. Pholc har produsert lamper i over 50 år. Med sin lange erfaring er de en av Sveriges ledende leverandører av belysning for hjemmet. Designstilen har sakte gått fra klassisk til en nydelig nordisk stil som bringer tankene til Gotland, København og Berlin.
Belysning Møbler Innredning Tekstil Tepper Servering Barn Utemøbler Nyheter null Inspirasjon Varemerker Designere Gavekort null null Kundeservice Om Rum21 Kundeservice null