Nyheter
Belysning
Bow Vegglampe, 100 cm
101 copenhagen101 copenhagen

Bow Vegglampe, 100 cm

5 195 kr
Bow er en vegglampe fra 101 Copenhagen med en unik design inspirert av elegansen i en sløyfe, perfekt for en koselig atmosfære.
Leveringstid:  6-8 uker

Bow Vegglampe

5 195 kr

Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager
Fri frakt!

Produktinformasjon

Forbered deg på å bli betatt av Bow-vegglampen fra 101 Copenhagen! Designet av de anerkjente kunstnerne Kristian Sofus Hansen og Tommy Hyldahl er inspirert av buens eleganse og balansen mellom lys og mørke. Det skinnende LED-lyset som er innkapslet i akrylrøret, understreker den skulpturelle designen - og speiler en klassisk buestreng. Vegglampen Bow, som finnes i to ulike størrelser, gir et mykt, varmt lys som skaper en koselig og behagelig atmosfære. Vegglampen er utstyrt med en slank, rektangulær veggholder i metall og bronsebelagte komponenter som fremhever lampens arkitektoniske raffinement. Den passer perfekt for deg som setter pris på minimalistisk, men likevel imponerende design. Med en LED-levetid på hele 25 000 timer blir Bow-vegglampen en trofast ledestjerne i innredningen.

Designet av Kristian Sofus Hansen & Tommy Hyldahl. Originaldesign fra 2022.

Bra å vite om Bow vegglampen


- Bow er verdsatt for det slående designet.
- Bow er også verdsatt for det behagelige lyset.
- Fra serien Bow.
- Designet av Kristian Sofus Hansen & Tommy Hyldahl.
- Lyskilde er inkludert.


Egenskaper

#rum21
Om varemerket
101 Copenhagen er et dansk designmerke som ble startet i 2017 med en sterk visjon om å skape en verden av vakre tilbehør med genuint håndverk, kvalitet og tidløs design. Med en lidenskap for tre- og kvalitetsstruktur gjennom samarbeid med håndverkere, kombinert med estetikk som speiler dedikasjon til høykvalitative materialer, kan 101 Copenhagen være stolte over å presentere sin første samling med må-ha-detaljer og tidløse klassikere.