Nyheter
Møbler

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Breeze Stol Med Armlener Stabelbar, Sort

3 245 kr3 519 kr
Breeze stol fra Cane-Line, formgitt av de danske designere Strand & Hvas. En komfortabel stol med armlener i en elegant og stabelbar design.
Leveringstid:  10-12 uker

Breeze Stol Med Armlener, Stabelbar

3 245 kr

Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager

Produktinformasjon

Breeze stol fra Cane-Line, formgitt av Strand & Hvass. Strand & Hvass er to anerkjente danske designere med et sterkt estetisk designuttrykk. Breeze er en serie med utemøbler som takket være sin skulpturelle gjennomsiktighet har en lys og luftig eleganse. Materialet er fleksibelt og former seg etter kroppen din, noe som gir en behagelig sitteopplevelse. Stolen finnes i sort og hvit, det finnes også en pute som selges separat.

Prishistorikk

Laveste salgspris for dette produktet de siste 30 dagene før kampanjen startet var 3245 kr

Egenskaper

Om varemerket
Cane-line er et dansk varemerke med 30 års erfaring i å designe og produsere funksjonelle og stilige møbler. Cane-lines mål er å gjøre livet så komfortabelt som mulig, samtidig som man gir en verdi til de stedene hvor du sitter og slapper av. Cane-Line arbeider alltid for høy kvalitet, nyskapende teknologi og komfort i alle sine produkter. Alle produktene er også produsert med den ytterste omsorg for miljøet og trivsel for alle medmennesker!
Møbler Belysning Innredning Servering Tepper Tekstil Barn Hagemøbler Nyheter null Inspirasjon Varemerker Designere Gavekort Gift Guide null Outdoor Season null Kundeservice Om Rum21 Kundeservice null