Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Bumling Pendel 60 cm, Hvit

Bumling Pendel 60 cm, Hvit

10 949 kr
Bumling hengelampe 60 cm fra ateljé Lyktan, formgitt av Anders Pehrson (1968). Bumling er en ekte designklassiker som ble formgitt allerede i 1968. Lampen har skjerm i hvitlakkert aluminium og ringraster i plast som sprer lyset fint nedover
På lager

Bumling Pendel 60 cm, Hvit

10 949 kr

Velg riktig lyskilde

Det kan være vanskelig å velge riktig lyskilde til lampen din og kanskje enda vanskeligere å bestemme seg for hva slags lampe som passer i hjemmet ditt. Vi har satt sammen en enkel guide som vil veilede deg gjennom Lumens og Kelvins.

Les guiden her!
Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager
Fri frakt!

Produktinformasjon

Bumling hengelampe 60 cm fra ateljé Lyktan, formgitt av Anders Pehrson (1968). Bumling er en ekte designklassiker som ble formgitt allerede i 1968. Lampen har skjerm i hvitlakkert aluminium og ringraster i plast som sprer lyset fint nedover uten å blende. Med sin tidløse design er denne lampen stilig både på kjøkkenet, i spisestuen og på kontoret. Pendelledning 3 x 0,75 mm², L = 3 m, med jordet støpsel.

Egenskaper

#rum21
Om varemerket
Belysningselskapet ateljé Lyktan ble grunnlagt i 1934 av designeren Hans Bergstrøm, med fokus på produksjon av armaturer for offentlige miljøer og designbevisste hjem. ateljé Lyktan har en klar visjon om innovasjon og moderne teknologi. Kombinert med unik kreativitet og kvalitetbevissthet produserer de miljøvennlige lysarmatur for kresne forbrukere. ateljé Lyktan har gjennom årene levert mange designklassikere som Bumling, Asplund og Struten.
Belysning Møbler Innredning Tekstil Tepper Servering Barn Utemøbler Nyheter null Inspirasjon Varemerker Designere Gavekort null null Kundeservice Om Rum21 Kundeservice null