Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Caboche Plus Grande Pendel, Grå

Caboche Plus Grande Pendel, Grå

23 023 kr
Anb. pris32 890 kr

Prishistorik 30 dagar

Tidigare lägsta pris23 023 kr
A+
Pendel fra Foscarini. Pendelen har et unikt design med transparente, glitrende perler i PMMA og en innside i håndblåst glass for å gi et varmt og stemningsfylt lys og et trepunkts opphengingssystem med kabler i stål.
På lager

Caboche Plus Grande Pendel

23 023 kr

Velg riktig lyskilde

Det kan være vanskelig å velge riktig lyskilde til lampen din og kanskje enda vanskeligere å bestemme seg for hva slags lampe som passer i hjemmet ditt. Vi har satt sammen en enkel guide som vil veilede deg gjennom Lumens og Kelvins.

Les guiden her!
Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager

Produktinformasjon

Caboche Plus Grande pendel fra Foscarini med et unikt design med transparente, glitrende perler i PMMA og en innside i håndblåst glass for å gi et varmt og stemningsfylt lys. Den har et trepunkts opphengingssystem med kabler i stål. En perfekt taklampe for stuen eller spisestuen for å gi litt ekstra lys over bordet. CE-merket. Velg mellom ulike farger.

Designet av Patricia Urquiola & Eliana Gerotto.

Bra å vite om Caboche Plus Grande pendelen


- Unikt design.
- Vakre perler.
- Diffust lys.
- Nytt vridelåssystem.
- Trepunkts opphengingssystem.
- Led
- 28 Watt
- Lumen: 3850 lm
- Kelvin: 2700 K
- Bredde: 700 mm.
- Høyde: 348 mm.
- IP-klasse: IP 20.
- Energiklasse A+.


Egenskaper

#rum21
Om varemerket
Foscarini er et belysningsforetak som designer typiske, italienske lamper. Foscarini kjennetegnes av elementer som forskning og innovasjon, fokus på kvalitet og en produksjonssentrert kultur som er resultatet av et godt design. Selskapet har over 2.500 distributører i 50 land som selger de vakre lampene deres.
Belysning Møbler Innredning Tekstil Tepper Servering Barn Utemøbler Nyheter null Inspirasjon Varemerker Designere Gavekort null null Kundeservice Om Rum21 Kundeservice null