Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Chimes Taklampe 3, Sort

Chimes Taklampe 3, Sort

2 499 kr
Chimes taklampe 3 fra Umage består av tre sylindriske lamper som utmerker seg med sitt nordiske formspråk.
På lager

Chimes Taklampe 3

2 499 kr

Velg riktig lyskilde

Det kan være vanskelig å velge riktig lyskilde til lampen din og kanskje enda vanskeligere å bestemme seg for hva slags lampe som passer i hjemmet ditt. Vi har satt sammen en enkel guide som vil veilede deg gjennom Lumens og Kelvins.

Les guiden her!
Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager
Fri frakt!

Produktinformasjon

Taklampen Chimes 3 består av tre sylindriske lamper. Lampen er en oppfølging til den første utgaven, som kun består av en lampe. Hele serien er preget av det nordiske formspråket, med enkle og sofistikerte linjer. Inspirasjonen til taklampen er hentet fra skogens trær, og gir interiøret en naturlig touch. Designet av Asger Risborg Jakobsen. Lampen har integrerte LED-lamper som sprer en varm glød i rommet. Heng Chimes over kjøkkenbordet eller salongbordet, ved siden av lenestolen eller over skjenken. Finnes i tre forskjellige fargekombinasjoner.

Egenskaper

#rum21
Om varemerket
Umage er et danskt firma som lager belysning med skandinavisk design. Lampene har karakter og er laget av fjær, bomull og plast. Firmaet ble grunnlagt i 2008 og selger allerede sine produkter i 40 land verden over. Deres vakre produkter passer inn i mange hjem og stiler, fra romantiske til industrielle miljøer.
Belysning Møbler Innredning Tekstil Tepper Servering Barn Utemøbler Nyheter null Inspirasjon Varemerker Designere Gavekort null null Kundeservice Om Rum21 Kundeservice null