Nyheter
Belysning
Clam Vegglampe, Bronsefarget
101 copenhagen101 copenhagen

Clam Vegglampe, Bronsefarget

2 795 kr
Clam er en vegglampe fra 101 Copenhagen med en forlokkende minimalistisk design som reflekterer lyset jevnt på begge sider.
Leveringstid:  6-8 uker

Clam Vegglampe

2 795 kr

Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager
Fri frakt!

Produktinformasjon

Denne vegglampen er ingen vanlig lampe - den er en unik blanding av kunst og funksjonalitet designet av den anerkjente duoen Kristian Sofus Hansen & Tommy Hyldahl. Clam har to vakkert utformede, svakt buede metallskjermer som skjuler lyskilden og reflekterer lyset vakkert til begge sider - og skaper en fortryllende atmosfære. Clam er en perfekt blanding av direkte og indirekte belysning for deg som setter pris på det ekstraordinære og unike. Den er perfekt til å skape et intimt, koselig hjørne i rommet eller til å fremheve favorittmaleriet på veggen. Den oksiderte, belagte og håndbørstede metallfinishen gir et umiskjennelig elegant preg til ethvert interiør. Clam ble født i 2019 og er et bevis på original design og plettfritt håndverk. Så hvis du setter pris på god design, elsker unik belysning og ønsker å sette et dristig stiluttrykk, er Clam vegglampe noe for deg.

Designet av Kristian Sofus Hansen & Tommy Hyldahl. Originaldesign fra 2019.

Bra å vite om Clam vegglampen


- Designet av Kristian Sofus Hansen & Tommy Hyldahl.
- Lyskilde ikke inkludert.


Egenskaper

#rum21
Om varemerket
101 Copenhagen er et dansk designmerke som ble startet i 2017 med en sterk visjon om å skape en verden av vakre tilbehør med genuint håndverk, kvalitet og tidløs design. Med en lidenskap for tre- og kvalitetsstruktur gjennom samarbeid med håndverkere, kombinert med estetikk som speiler dedikasjon til høykvalitative materialer, kan 101 Copenhagen være stolte over å presentere sin første samling med må-ha-detaljer og tidløse klassikere.