Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Classic Rund Parasoll Ø350 cm, Ivory
ethimo logoethimo logo

Classic Rund Parasoll Ø350 cm, Ivory

17 972 kr
Classic parasoll fra Ethimo er et stilig produkt av høy kvalitet med et klassisk design som er perfekt for solfylte dager på terrassen eller i hagen.
På lager

Classic

17 972 kr

Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager

Produktinformasjon

Classic parasoll fra Ethimo er et stilig produkt av høy kvalitet med et klassisk design som er perfekt for solfylte dager på terrassen eller i hagen. Det tidløse designet og materialene av høy kvalitet utstråler eksklusivitet og skaper en innbydende følelse på terrassen din. Akrylduken er vann- og UV-bestandig, og rammen i massiv eik gir strukturen stabilitet. Beskytt deg mot solstrålene og nyt de varme sommerdagene under parasollens sjenerøse dimensjoner.

Laget i Italia.

Bra å vite om parasollen


- Finnes i forskjellige størrelser.
- UV-bestandig materiale.
- Ramme i massiv eik.
- Kombiner parasollen med en parasollfot fra Ethimo.
- Laget i Italia.
- For mer informasjon, last ned PDF.


Egenskaper

#rum21
Om varemerket
Ethimo er det italienske selskapet som har spesialisert seg på utemøbler av høy kvalitet. Inspirasjonen hentes fra Middelhavet - den varme følelsen, fargene og de vakre plassene. Med både form og funksjon i tanken designer Ethimo moderne utemøbler for alle slags utemiljøer. Resultatet? Velgjennomtenkte detaljer som skaper en sofistikert møblering med rom for hvile, fellesskap, fritid og luksus.