Nyheter
Belysning
Concert P3 Pendel, Svart

Concert P3 Pendel, Svart

7 316 kr
Anb. pris9 145 kr

Prishistorik 30 dagar

Tidigare lägsta pris7 316 kr
Pendel fra Fritz Hansen. Pendelen har et unikt design med en visuell karakter og en lampeskjerm med fire lag i stål og en lysdiffuser med tre lag i opalglass for å gi et varmt og behagelig lys.
Leveringstid:  4-6 uker

Concert P3 Pendel

7 316 kr

Velg riktig lyskilde

Det kan være vanskelig å velge riktig lyskilde til lampen din og kanskje enda vanskeligere å bestemme seg for hva slags lampe som passer i hjemmet ditt. Vi har satt sammen en enkel guide som vil veilede deg gjennom Lumens og Kelvins.

Les guiden her!
Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager
Fri frakt!

Produktinformasjon

Concert P3 pendel fra Fritz Hansen med et unikt design med en visuell karakter. Den har en lampeskjerm med fire lag i stål og en lysdiffuser med tre lag i opalglass for å gi et varmt og behagelig lys. En perfekt detalj til hvert eneste rom i hjemmet ditt.

Designet av Jørn Utzon.

Bra å vite om Concert P3 pendelen


- Unikt design.
- Visuell karakter.
- Behagelig lys.
- Sertifisering: CE, CB.
- Dette produktet leveres umontert.
- 2 års garanti.
- Lyskilde ikke inkludert.
- E27
- 150 Watt
- Høyde: 320 mm.
- Diameter: 550 mm.
- Skjermhøyde: 320 mm.
- Skjermdiameter: 550 mm.
- Ledningslengde: 6000 mm.
- 230 V.
- IP-klasse: IP 20.
- Vekt: 9.7 kg.
- Laget i Kina


Egenskaper

#rum21
Om varemerket
Varemerket Fritz Hansen ble grunnlagt i 1872 av den driftige møbelsnekkeren Fritz Hansen i København. Sammen med sønnen Christian etablerer Hansen en fremgangsrik møbelfabrikk og legger grunnlaget for det som kommer til å bli en av de mest fremgangsrike møbelvaremerkene i Danmark. Sammen med ikoniske designere som Arne Jacobsen, Børge Mogensen, Hans J. Wegner og Verner Panton har Fritz Hansen skapt skandinavisk designhistorie og er i dag en av de mest respekterte varemerkene innen møbel- og belysningsdesign.
Belysning Møbler Innredning Tekstil Tepper Servering Barn Utemøbler Nyheter null Inspirasjon Varemerker Designere Gavekort null null Kundeservice Om Rum21 Kundeservice null