Nyheter
Belysning
Cornet Barstol Lav, Sortbeiset Eik/Krom

Cornet Barstol Lav, Sortbeiset Eik/Krom

3 649 kr
Cornet barstol fra Hay, designet av Jonas Trampdach. En klassisk barstol med et rundt sete av massiv eik og en innovativ ramme av stål.
Leveringstid:  6-8 uker

Cornet Barstol, Eik/Krom

3 649 kr

Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager
Fri frakt!

Produktinformasjon

Sammen skaper materialvalgene et industrielt og moderne utseende som passer inn i mange ulike miljøer. Inspirasjonen til barkrakken kommer fra et sykkelstativ.

Denne barkrakken er laget av aller høyeste kvalitet og passer inn i både private og offentlige miljøer. Plasser Cornet foran en bar, en kjøkkenøy eller på kontoret. Barkrakken er tilgjengelig i to forskjellige høyder og finnes med forskjellige farger på setet og stålrammen.
  • Velg mellom tre forskjellige design på setet: oljet, røkt eller sort eik.
  • Velg mellom to forskjellige høyder: 65 cm eller 75 cm.
Barstolen leveres i to deler. Setet og rammen pakkes separat og krever montering. For mer informasjon, se vedlagte produktblad og vedlikeholdtips.

Egenskaper

#rum21
Om varemerket
Hay ble grunnlagt i år 2002 og møbelkolleksjonen deres ble lansert på Imm Cologne i 2003. Ambisjonen bak Hay var å oppmuntre dansk møbeldesign til å finne tilbake til den innovative storhetsperioden den hadde under 1950- og 1960-tallet, men i en sammenheng som passet nåtiden. Konseptet deres er veldig populært over hele verden.