Eksklusive sommertilbud: opptil -50% på design >>

Kundeservice
Handlekurv
(0)
(0)
Favoritter
Møbler
product
variable_236165Cornet Barstol Lav, Oljet Eik/Sorthttps://www.rum21.no/cornet-barstol-eik-sort?p=214392https://az666937.vo.msecnd.net/67/68b4cdc4-f054-41c6-95f6-4c4514df9ba7OutOfStock2390NOK/mobler/mobler/stoler/mobler/stoler/barstolerHayCornet barstol fra Hay, designet av Jonas Trampdach. En klassisk barstol med et rundt sete av massiv eik og en innovativ ramme av sort pulverlakkert stål. Sammen skaper materialvalgene et industrielt og moderne utseende som passer inn i mange ulike miljøer. Inspirasjonen til barkrakken kommer fra et sykkelstativ. <br /><br />Denne barkrakken er laget av aller høyeste kvalitet og passer inn i både private og offentlige miljøer. Plasser Cornet foran en bar, en kjøkkenøy eller på kontoret. Barkrakken er tilgjengelig i to forskjellige høyder og finnes med forskjellige farger på setet og stålrammen. <br /><br />Barstolen leveres i to deler. Setet og rammen pakkes separat og krever montering. For mer informasjon, se vedlagte produktblad og vedlikeholdtips.2390
Shop/Møbler/ Stoler & Krakker/ Barstoler
1 / 4

Cornet Barstol Lav, Oljet Eik/Sort

2 390 kr
Cornet barstol fra Hay, designet av Jonas Trampdach. En klassisk barstol med et rundt sete av massiv eik og en innovativ ramme av sort pulverlakkert stål.
Leveringstid:  10-12 uker
30 dagers åpent kjøp
Rask leveranse
Koronainformasjon: Vi leverer som vanlig med trygg levering

Produktinformasjon

Cornet barstol fra Hay, designet av Jonas Trampdach. En klassisk barstol med et rundt sete av massiv eik og en innovativ ramme av sort pulverlakkert stål. Sammen skaper materialvalgene et industrielt og moderne utseende som passer inn i mange ulike miljøer. Inspirasjonen til barkrakken kommer fra et sykkelstativ.

Denne barkrakken er laget av aller høyeste kvalitet og passer inn i både private og offentlige miljøer. Plasser Cornet foran en bar, en kjøkkenøy eller på kontoret. Barkrakken er tilgjengelig i to forskjellige høyder og finnes med forskjellige farger på setet og stålrammen.

Barstolen leveres i to deler. Setet og rammen pakkes separat og krever montering. For mer informasjon, se vedlagte produktblad og vedlikeholdtips.

Egenskaper

Anbefalinger

Her er noen produkter vi tror du liker.

Om varemerket
Om varemerket
Hay ble grunnlagt i år 2002 og møbelkolleksjonen deres ble lansert på Imm Cologne i 2003. Ambisjonen bak Hay var å oppmuntre dansk møbeldesign til å finne tilbake til den innovative storhetsperioden den hadde under 1950- og 1960-tallet, men i en sammenheng som passet nåtiden. Konseptet deres er veldig populært over hele verden.

Kundeservice

KundeserviceRetur & AngrerettKjøpsvilkårPersonvernerklæringReklamasjonVår prisgaranti
© 2020 Rum21.no