Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Covent Deep 2-seater Sofa 2-Seter Sofa, Lana
new works logonew works logo

Covent Deep 2-seater Sofa 2-Seter Sofa, Lana

26 996 kr
Anb. pris29 995 kr

Prishistorik 30 dagar

Tidigare lägsta pris26 996 kr
Leveringstid:  1-2 uker

Covent Deep 2-Seter Sofa

26 996 kr

Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager

Produktinformasjon

Oppdag essensen av moderne komfort med Covent Deep 2-seters sofa, et moderne designvidunder fra det anerkjente Arde Design Studio. Denne overdådige sofaen, som er laget med lidenskap og presisjon i 2019, er omsluttet av det mykeste møbeltrekket og er et bevis på tidløs stil. Stuen din vil få et nytt nivå av raffinement med den luksuriøse skumryggen og setet, som er omsluttet av en solid kryssfinérramme. Hver eneste detalj, fra de støttende armlenene til det innbydende setet, er nøye gjennomtenkt for at du skal ha det komfortabelt og behagelig. Samtidig som Covent Deep 2-seters sofa har en utstråling som innbyr til å nyte varmen, handler den ikke bare om utseende. Det handler om å skape et fristed i hjemmet ditt - et sted der du kan slappe av, underholde og leve vakkert.

Designet av Arde Design Studio. Originaldesign fra 2019.

Bra å vite om den Covent Deep 2-seter sofaen


- Covent Deep er verdsatt for det kurvede utseendet.
- Covent Deep er også verdsatt for det høykvalitative håndverket.
- Finnes i forskjellige varianter.
- Laget i Litauen.
- Designet av Arde Design Studio.


Egenskaper

#rum21
Om varemerket
New Works er et dansk designstudio som tilbyr en blanding av gammelt og nytt, lyst og mørkt, kunst og design. Med utgangspunkt i Skandinavias lange håndverkshistorie forsøker de å utfordre dagens moderne designspråk. New Works samarbeider med internasjonalt kjente designere og sammen utrykker de sin forkjærlighet for det sensuelle og vågale.
Belysning Møbler Innredning Tekstil Tepper Servering Barn Utemøbler Nyheter null Inspirasjon Varemerker Designere Gavekort null null Kundeservice Om Rum21 Kundeservice null