Nyheter
Belysning

Crate Loungestol, Hvit

3 149 kr
Crate loungestol fra Hay med et ikonisk, relansert design fra 30-tallet med balanserte proporsjoner og en visuell enkelhet med fokus på funksjon og komfort.
På lager

Crate Loungestol

3 149 kr

Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager
Fri frakt!

Produktinformasjon

Crate loungestol fra Hay med et ikonisk, relansert design fra 30-tallet med balanserte proporsjoner og en visuell enkelhet med fokus på funksjon og komfort. Dypt, komfortabelt sete med en litt tilbakelent rygg for en bekvemmelig og avslappet følelse. Den er laget av FSC-sertifisert massiv furu med en lakkert finish og en beskyttende overflatebehandling perfekt til utendørs bruk. Designet for både hjemmet og luksuriøse offentlige plasser.

Kombiner loungestolen med Crate seteputer for optimal komfort.
Designet av Gerrit Rietveld og Rietveld Originals X HAY. Originaldesign fra 1934.

Bra å vite om loungestolen


- Relansert design fra 30-tallet.
- Finnes i forskjellige farger.
- Denne loungestolen er en del av serien Crate fra Hay.
- Kombiner loungestolen med Crate seteputer fra Hay.
- Smart, sammenleggbar konstruksjon.
- Laget av massiv furu.
- Sertifisering: FSC.
- Til både innendørs og utendørs.


Egenskaper

Om varemerket
Hay ble grunnlagt i år 2002 og møbelkolleksjonen deres ble lansert på Imm Cologne i 2003. Ambisjonen bak Hay var å oppmuntre dansk møbeldesign til å finne tilbake til den innovative storhetsperioden den hadde under 1950- og 1960-tallet, men i en sammenheng som passet nåtiden. Konseptet deres er veldig populært over hele verden.
Belysning Møbler Hagemøbler Innredning Tekstil Tepper Servering Barn Jul Nyheter null null Inspirasjon Varemerker Designere Gavekort Gift Guide null null Kundeservice Om Rum21 Kundeservice null