Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Gustav Rosén

Pythagoras PLAY Maze Interior
Gustav Rosén er en kreativ sjel og ingeniør med utdannelse fra Kungliga Tekniska Högskolan i Stockholm. I Gustavs design kan du tydelig se elementer av geometri og geniale løsninger som bare en ingeniør kan finne på. For Maze har Gustav designet det vellykkede konsollsystemet Pythagoras, skohyllen Step og kroklisten Only Hooks.
Garderober & Kleshengere
Skohyller
Viser 6 produkter
Sort
Hvit
MazeBestillingsvare
Pythagoras Veggskap, Valnøtt
4 246 kr
Pythagoras veggskap

Det siste tilskuddet til familien. Skapet kan henge alene som en kabal eller kombineres med resten av Pythagoras-systemet. Den flyttbare hyllen gir mange forskjellige oppbevaringsmuligheter.

InneholdStilren design med en twist

Ingeniør og designer

Gustav Rosén er utdannet produktutvikler med designstudio i Stockholm siden 2014 der han driver IT-konseptutvikling og design av alt fra møbler til belysning og innredningsdetaljer. Hans designerstil for Maze er tydelig med rette linjer og smarte løsninger. Enkelt, stilrent med en twist og en smart tanke bak.

Pythagoras hyllesystem

Pythagoras har opphavet sitt i den matematiske formelen med samme navn. For Gustav Rosén, som puster geometri og matematikk, var det selvklart å kombinere variablene med design og funksjon. Pythagoras er konstruert av hyller som hviler på to konsoller som er formet som trekanter. Konsollene kan roteres i fire ulike retninger, slik at hver hylle får sitt unike utseende. Tanken er å kunne bygge sin egen vegg av Pythagoras-hyllene og montere dem symmetrisk eller blande ulike posisjoner for å oppnå en livligere utseende. Den intelligente konstruksjonen gjør det også mulig å plassere hyllene i hjørner!

Med tiden har Pythagoras utviklet seg og det inkluderer nå også skap, skuffer og skrivebordsplater i tillegg til hyller for å komplettere hyllesystemet. Skapet er laget av tre og produseres i Totebo i Småland som benytter miljøvennlige materialer og produksjonsmetoder gjennom hele produksjonsprosessen. Om Pythagoras har nådd sin endelige destinasjon er ukjent, men det som er sikkert er at hyllesystemet ikke etterlater noe å ønske seg. Det er rett og slett møbelperfeksjon som kan tilpasses alle rom i hjemmet takket være sin allsidighet.