Nyheter
Belysning
Dioscuri Vegg-/ Taklampe, 25 cm
-17%
artemide logotypeartemide logotype

Dioscuri Vegg-/ Taklampe, 25 cm

2 642 kr3 190 kr
Vegg-/taklampe fra Artemide. Vegg-/taklampen har et stilrent design i munnblåst glass med en fot i polykarbonat og en rund form med et behagelig, diffust lys perfekt til både baderommet og kjøkkenet.
Leveringstid:  4-6 uker

Dioscuri Vegg-/Taklampe

2 642 kr

Velg riktig lyskilde

Det kan være vanskelig å velge riktig lyskilde til lampen din og kanskje enda vanskeligere å bestemme seg for hva slags lampe som passer i hjemmet ditt. Vi har satt sammen en enkel guide som vil veilede deg gjennom Lumens og Kelvins.

Les guiden her!
Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp til 31/1-2024
Fri frakt!

Produktinformasjon

Dioscuri Vegg-/taklampe fra Artemide med et stilrent design i munnblåst glass med en fot i polykarbonat. Den har en rund form med et behagelig, diffust lys perfekt til både baderommet og kjøkkenet. Velg mellom ulike størrelser.

Designet av Michele de Lucchi.

Bra å vite om Dioscuri Vegg-/taklampen


- Stilrent design.
- Laget av munnblåst glass.
- Rund form.
- Behagelig lys.


Prishistorikk

Laveste salgspris for dette produktet de siste 30 dagene før kampanjen startet var 2477 kr

Egenskaper

#rum21
Om varemerket
På 60-tallet ble et av de mest kjente belysningsvaremerkene i verden etablert i Italia - Artemide av Ernesto Gismondi. Selskapet besitter høy kompetanse innen innovasjon og lysdesign, og er kjent for sin filosofi "The human light".
Belysning Møbler Julen Innredning Tekstil Tepper Servering Barn Hagemøbler Nyheter null Inspirasjon Varemerker Designere Gavekort null null Kundeservice Om Rum21 Kundeservice null