Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Fragrance Tag Dufttag

Fragrance Tag Dufttag

176 kr
Anb. pris250 kr

Prishistorik 30 dagar

Tidigare lägsta pris176 kr
Dufttag fra L:a Bruket.
På lager

Dufttag

176 kr

10 % ekstra rabatt med 10EXTRA

Med koden 10EXTRA gir vi 10 % ekstra rabatt på kjøp over 2000 NOK. Koden gjelder også på prismatchede produkter* og frem til 4/3. Tilbudet aktiveres ved å oppgi koden i kassen.

Til tilbudet

*Koden gjelder ikke Fermob, Grythyttan, Heymat, Mateus, String og Tinted Objects.

Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager

Produktinformasjon

Dufttag fra L:a Bruket i papir med en parfymert overflate for å bidra til en harmonisk atmosfære i rommet perfekt til walk-in garderoben, for garderoben og for baderommet. Smelter elegant sammen med forskjellige interiørdesigner.

Egenskaper

 • Produktnummer
  371459
 • Lev. produktnummer
  11316
 • Varemerke
  L:a Bruket
 • Serie
 • Fraktklasse
  Small
#rum21
Om varemerket
L:A Bruket, eller Lilla Bruket, er et svensk varemerke som ble grunnlagt i 2008 med røtter i vestkystens skjønnhet og natur. Produktene deres er kjent for å være naturlige og bærekraftige, og de strever etter å ivareta naturens beste ingredienser. Med en bred produktlinje som omfatter hudpleie, hårpleie og hjemmeprodukter, tilbyr de produkter av høy kvalitet som er skånsomme både mot mennesker og miljø. Deres filosofi legger vekt på enkelhet og funksjonalitet i kombinasjon med skjønnhet i harmoni med naturen og en holistisk livsstil.
Belysning Møbler Innredning Tekstil Tepper Servering Barn Utemøbler Nyheter null Inspirasjon Varemerker Designere Gavekort null null Kundeservice Om Rum21 Kundeservice null