Nyheter
Belysning
Kartell - møblerKartell - møbler

È Vegglampe, Grønn

1 021 kr
È vegglampe fra Kartell med et enkelt design med en profilert lampeskjerm og en kromfarget arm perfekt for områder der du vil lese eller jobbe.
Leveringstid:  3-4 uker

È Vegglampe

1 021 kr

Velg riktig lyskilde

Det kan være vanskelig å velge riktig lyskilde til lampen din og kanskje enda vanskeligere å bestemme seg for hva slags lampe som passer i hjemmet ditt. Vi har satt sammen en enkel guide som vil veilede deg gjennom Lumens og Kelvins.

Les guiden her!
Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager
Fri frakt!

Produktinformasjon

È vegglampe fra Kartell med et enkelt design med en profilert lampeskjerm og en kromfarget arm perfekt for områder der du vil lese eller jobbe.

Polykarbonat 2.0 er en spesiell type materiale skapet av Kartell. Den er laget av andre generasjonens fornybar polymer som kommer fra cellulose- og papiravfall. Prosessen som brukes for å fremstille den sertifiseres av ISCC, noe som betyr at den oppfyller spesifikke miljøstandarder. Designet av Ferruccio Laviani.

Bra å vite om È vegglampen


- Enkelt design.
- Profilert lampeskjerm.
- Kromfarget arm.
- Vegglampen passer godt i et soverom.
- Designet av Ferruccio Laviani.


Egenskaper

Om varemerket
Kartell er et av verdens ledende foretak innen salg av designede møbler. Som verdensledende innen bruk av plastmateriale produserer Kartell en original og variert kolleksjon som er unik. Siden begynnelsen i 1949 har de vunnet den prestisjefylte designprisen 'Compasso 'Compasso d’Oro' ni ganger.
Belysning Møbler Hagemøbler Innredning Tekstil Tepper Servering Barn Jul Nyheter null null Inspirasjon Varemerker Designere Gavekort Gift Guide null null Kundeservice Om Rum21 Kundeservice null