Vi leverer som vanlig med trygg hjemlevering

Kundeservice
Handlekurv
(0)
(0)
Favoritter
Møbler
product
216161Enfold Skjenk Lav, Eik/Svarthttps://www.rum21.no/enfold-skjenk-lav-eik-svarthttps://az666937.vo.msecnd.net/67/da24bbdf-f883-463d-b941-f455735bc7b3OutOfStock19227NOK/mobler/mobler/oppbevaringsmobler/mobler/oppbevaringsmobler/sideboardsMuutoEnfold skjenk fra Muuto, designet av Thomas Bentzen. Skjenken er i stor grad laget av stål, som minner om en del gamle fabrikker og industrier, dette suppleres med eikeskiver som sammen skaper et unikt uttrykk. Thomas Bentzen har klart å skape en symbiose mellom varme og kalde materialer, noe som resulterer i en skjenk som ikke bare ser bra ut, den er også utmerket for lagring. På innsiden er det mye plass, slik at du får plass til det meste. På bordskiven i eik kan du plassere de vakreste blomster eller andre interiørdetaljer som fortjener en synlig plass i hjemmet. Skjenken er tilgjengelig i flere design hvor størrelse og farge varierer, slik at du kan velge den som passer best hjemme hos deg.19227

Sommertilbud >>

Shop/Møbler/ Oppbevaring & Hyller/ Skjenker & Sideboards
1 / 3

Enfold Skjenk Lav, Eik/Svart

19 227 kr
Leveringstid:  8-10 uker
30 dagers åpent kjøp
Rask leveranse
Koronainformasjon: Vi leverer som vanlig med trygg levering

Produktinformasjon

Enfold skjenk fra Muuto, designet av Thomas Bentzen. Skjenken er i stor grad laget av stål, som minner om en del gamle fabrikker og industrier, dette suppleres med eikeskiver som sammen skaper et unikt uttrykk. Thomas Bentzen har klart å skape en symbiose mellom varme og kalde materialer, noe som resulterer i en skjenk som ikke bare ser bra ut, den er også utmerket for lagring. På innsiden er det mye plass, slik at du får plass til det meste. På bordskiven i eik kan du plassere de vakreste blomster eller andre interiørdetaljer som fortjener en synlig plass i hjemmet. Skjenken er tilgjengelig i flere design hvor størrelse og farge varierer, slik at du kan velge den som passer best hjemme hos deg.

Egenskaper

 • Produktnummer216161
 • Lev. produktnummer83630
 • Varemerke
  Muuto
 • Designer
  Thomas Bentzen
 • FargeSort, Eik
 • MaterialeEik, Stål
 • Bredde124.5 cm
 • Dybde45 cm
 • Høyde62 cm

Anbefalinger

Her er noen produkter vi tror du liker.

Om varemerket
Om varemerket
Muuto kommer fra Danmark og strever etter å gi skandinavisk tradisjon nye og orginale perspektiv. Ordet muuto er hentet fra det finske språket og betyr nye perspektiv. Muuto håndplukker designertalenter fra Skandinavia og gir de frihet til å uttrykke den individuelle historien sin gjennom hverdagslige gjenstander.

Kundeservice

KundeserviceRetur & AngrerettKjøpsvilkårPersonvernerklæringReklamasjonVår prisgaranti
© 2020 Rum21.no