Kundeservice
Handlekurv
(0)
(0)
Favoritter
Møbler
product
variable_194501Eos Up Tak/Vegglampe Medium, Hvit Ø40 cmhttps://www.rum21.no/eos-up-tak-vegglampe-hvit?p=196045https://az666937.vo.msecnd.net/67/b0ecee17-77ad-4741-9df3-a884c1823b41OutOfStock1167NOK/belysning/belysning/lamperUmageSkap en ekstra koselig følelse i rommet med lampen Eos fra Umage, designet av Søren Ravn Christensen. De myke fjærene gir en myk og varm glød som skaper en sofistikert atmosfære i rommet. Finnes i to forskjellige størrelser.<br /><br />Eos plafond er laget for hånd av stål, tynt papir og fjær. Ved å regelmessig blåse liv i fjærene med en hårføner holder du lampeskjermen fluffy. Fjærene er ekte fuglefjær som Umage har benyttet seg av fra næringsmiddelindustrien. Ingen dun plukkes fra levende fugler. Leverandøren garanterer at fjærene som brukes til lampene er et biprodukt som ellers ville blitt brukt til puter eller brent opp. <br /><br />Husk å supplere lampen med en lyskilde, ikke inkludert. Følgende lyskilde anbefales for å unngå at rispapiret skal bli gult eller tørt: Sokkel: E27 - maks 15W LED.<br /><br />Merket Umage hadde tidligere navnet VITA Copenhagen.1167
Shop/Belysning/ Lamper
1 / 6

Eos Up Tak/Vegglampe Medium, Hvit Ø40 cm

1 167 kr
Skap en ekstra koselig følelse i rommet med Eos fra Umage, designet av Søren Ravn Christensen.
Leveringstid:  6-8 uker
30 dagers åpent kjøp
Rask leveranse
Fri frakt!

Produktinformasjon

Skap en ekstra koselig følelse i rommet med lampen Eos fra Umage, designet av Søren Ravn Christensen. De myke fjærene gir en myk og varm glød som skaper en sofistikert atmosfære i rommet. Finnes i to forskjellige størrelser.

Eos plafond er laget for hånd av stål, tynt papir og fjær. Ved å regelmessig blåse liv i fjærene med en hårføner holder du lampeskjermen fluffy. Fjærene er ekte fuglefjær som Umage har benyttet seg av fra næringsmiddelindustrien. Ingen dun plukkes fra levende fugler. Leverandøren garanterer at fjærene som brukes til lampene er et biprodukt som ellers ville blitt brukt til puter eller brent opp.

Husk å supplere lampen med en lyskilde, ikke inkludert. Følgende lyskilde anbefales for å unngå at rispapiret skal bli gult eller tørt: Sokkel: E27 - maks 15W LED.

Merket Umage hadde tidligere navnet VITA Copenhagen.

Egenskaper

 • Produktnummer196045
 • Lev. produktnummer2140
 • Varemerke
  Umage
 • Serie
 • MaterialeStål, Stoff, Gåsefjær
 • SokkelE27
 • Diameter40 cm
 • Høyde15 cm
 • Maks watt15 W

Anbefalinger

Her er noen produkter vi tror du liker.

Kundeservice

KundeserviceRetur & AngrerettKjøpsvilkårPersonvernerklæringReklamasjonVår prisgaranti
© 2020 Rum21.no