Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Epic Spisebord Rund Ø 130 cm, Red Travertine
Gubi - logotype - Rum21.seGubi - logotype - Rum21.se

Epic Spisebord Rund Ø 130 cm, Red Travertine

69 999 kr
Epic salongbord fra Gubi, designet av GamFratesi. Bordet har et formspråk og materiale med inspirasjon fra greske søyler og romersk arkitektur. Laget av travertin, et natursten materiale med en unik patina.
Leveringstid:  2-3 uker

Epic Spisebord Rund Ø 130 cm, Travertine

69 999 kr

Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager

Produktinformasjon

Med sine kombinerte former av en sirkulær bordplate og sekskantet ramme er Epic salongbord fra Gubi et skulpturelt mesterverk. Designet av GamFratesi, inspirert av greske søyler og romersk arkitektur. Antikkens episke dikt har også inspirert bordets navn. Laget av travertin i Italia. Travertin er en slags kalkstein som også ble brukt til å bygge Colosseum og Peterskirken i Roma. Naturmaterialet gjør at hvert bord har sin egen unike struktur og patina, som garanterer et unikt utseende.

Spesifikasjoner
  • Inspirert av greske søyler og romersk arkitektur
  • Laget av natursteinmaterialet travertin i Italia
  • Unik patina, hvert bord er unikt
  • Finnes i flere farger og størrelser

Egenskaper

#rum21
Om varemerket
GUBI er et dansk designfirma som ble grunnlagt i 1967 av foreldrene til Jacob Gubi Olsen, som driver selskapet i dag. GUBI har en visjon om å skape tidløs design med estetikk, innovasjon, funksjonalitet og kvalitet som nøkkelord. De ønsker alltid å være i forkant av moderne design som stimulerer sansene, er vakker og funksjonell. GUBI har skapt flere moderne designklassikere i samarbeid med kjente designere som Greta M. Grossman, GamFratesi og Space Copenhagen.
Belysning Møbler Innredning Tekstil Tepper Servering Barn Utemøbler Nyheter null Inspirasjon Varemerker Designere Gavekort null null Kundeservice Om Rum21 Kundeservice null