Vi leverer som vanlig med trygg hjemlevering

Kundeservice
Handlekurv
(0)
(0)
Favoritter
Møbler
product
variable_127454Fiesta Soft Solstol, Oransjehttps://www.rum21.no/fiesta-soft-solstol?p=236095https://az666937.vo.msecnd.net/67/c42ba1e5-ce44-421a-8611-45b224f9a16fOutOfStock2285NOK/mobler/hagemoblerFiamFiesta Soft solstol fra Fiam. Fiesta er en meget bekvem solstol med en fantastisk behagelig pute som gir enda mer komfort. Ryggens posisjon kan justeres i fire forskjellige stillinger, når man legger den sammen tar den lite plass. Puten kan lett tas av og på og kan vaskes i vaskemaskin. Passer perfekt på balkongen, i hagen eller på stranden.<br /><br />Stoffet på stolen er ikke alltid det samme som på puten. <br /> <ul> <li>Beige solstol: puten er beige, stoffet på stolen er hvitt.</li> <li>Antracite solstol: puten er antrasitt, stoffet på stolen er sort.</li> <li>Marineblå solstol: puten er marineblå, stoffet på stolen er blått.</li> <li>Grå solstol: puten er grå, stoffet på stolen er sort.</li> <li>Sort fluktstol: puten er sort, stoffet på stolen er sort.</li> <li>Salviagrønn solstol: puten er salviagrønn, stoffet på stolen er sort.</li> <li>Oransje solstol: puten er oransje og stoffet er oransje.</li> </ul>2285

Sommertilbud >>

Shop/Utemøbler & Utemiljø
Nyhet!
1 / 5

Fiesta Soft Solstol, Oransje

2 285 kr
Fiesta Soft er en veldig behagelig solstol fra italienske Fiam. Stolen har en fantastisk behagelig pute som gir en høy komfort.
Leveringstid:  6-8 uker
30 dagers åpent kjøp
Rask leveranse
Koronainformasjon: Vi leverer som vanlig med trygg levering
Fri frakt!

Produktinformasjon

Fiesta Soft solstol fra Fiam. Fiesta er en meget bekvem solstol med en fantastisk behagelig pute som gir enda mer komfort. Ryggens posisjon kan justeres i fire forskjellige stillinger, når man legger den sammen tar den lite plass. Puten kan lett tas av og på og kan vaskes i vaskemaskin. Passer perfekt på balkongen, i hagen eller på stranden.

Stoffet på stolen er ikke alltid det samme som på puten.
  • Beige solstol: puten er beige, stoffet på stolen er hvitt.
  • Antracite solstol: puten er antrasitt, stoffet på stolen er sort.
  • Marineblå solstol: puten er marineblå, stoffet på stolen er blått.
  • Grå solstol: puten er grå, stoffet på stolen er sort.
  • Sort fluktstol: puten er sort, stoffet på stolen er sort.
  • Salviagrønn solstol: puten er salviagrønn, stoffet på stolen er sort.
  • Oransje solstol: puten er oransje og stoffet er oransje.

Egenskaper

Anbefalinger

Her er noen produkter vi tror du liker.

Om varemerket
Om varemerket
Fiam er et italiensk foretak som ble startet i 1975 av Francesco Favagrossa og er et familieforetak som hele tiden har blitt drevet med omsorg og entusiasme. Fiam designer utendørsmøbler. Møblene er ikke bare underholdsfrie, men har også en ren og enkel design som passer de fleste ønsker og smaker, samt det skandinaviske klimaet. Møblene er veldig populære og selges over hele verden.

Kundeservice

KundeserviceRetur & AngrerettKjøpsvilkårPersonvernerklæringReklamasjonVår prisgaranti
© 2020 Rum21.no