Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Filip Teppe 60x90 cm, White Melange
DixieDixie

Filip Teppe 60x90 cm, White Melange

630 kr
Anb. pris720 kr

Prishistorik 30 dagar

Tidigare lägsta pris408 kr
Skap en koselig og varm atmosfære i hjemmet ditt med Dixies Filip-teppe. Dette unike teppet er håndvevd i jute som gir en følelse av rustikk eleganse.
På lager

Filip Teppe

630 kr

Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager
Fri frakt!

Produktinformasjon

Med sin håndvevde jute av høy kvalitet og flerfargede design og forskjellige teksturer vil Filip-teppet være et praktisk og stilig tillegg til hjemmet ditt. Filip-teppet kan brukes innendørs, enten i stuen eller på soverommet. Det er perfekt for å berolige synsnerven samtidig som det skaper en varm og koselig følelse i hjemmet ditt. Teppet er også ekstremt slitesterkt, noe som gjør det til en langvarig investering. Filip-teppet er også et miljøvennlig produkt, siden det er laget av naturlige materialer.

Laget i India.

Bra å vite om Filip teppet


- Teppe i jute.
- Håndvevd design.
- Laget i India.

Hvordan tar jeg vare på teppet?
- Rengjøres med en fuktig klut.
- Støvsug eller rist ved behov.



Egenskaper

#rum21
Om varemerket
Siden begynnelsen av 1990-tallet har Dixie jobbet med en sterk følelse for design med et sterkt personlig uttrykk, en stilig design og god kvalitet. Dixie tilbyr produkter med en ekspressiv og holdbar design i en blanding av det skandinaviske stilrene utseendet. Dixies produkter er produsert under forhold som viser omsorg for både mennesker og miljø. Dixie tar aktivt ansvar ved å kreve at alle produsenter overholder gjeldende miljølovgivning, men også Dixies egen adferdskodeks.
Belysning Møbler Innredning Tekstil Tepper Servering Barn Utemøbler Nyheter null Inspirasjon Varemerker Designere Gavekort null null Kundeservice Om Rum21 Kundeservice null