Eksklusive sommertilbud: opptil -50% på design >>

Kundeservice
Handlekurv
(0)
(0)
Favoritter
Møbler
product
variable_126258Flaggskär Parafinlampe, Messinghttps://www.rum21.no/flaggskar-parafinlampe?p=190460https://az666937.vo.msecnd.net/67/432e9325-a18e-4025-85d9-41428f13bdafOutOfStock1429NOK/innredning/innredning/lys-lysestaker/innredning/lys-lysestaker/fotogen-oljelamperKarlskrona LampfabrikFlaggskär oljelampe fra Karlskrona Lampfabrik. Denne typiske brukslampen fra slutten av 1800-tallet har en nedstrippet form. Oljelampens nedstrippede form passer like godt inn i et moderne hjem som i eldre hjem. Lampen har et dekorativt oljehus i forkobbret messing. Lysstyrken i rundbrenneren tilsvarer omtrent lysstyrken til seks stearinlys. Lampen er ikke bare en stemningshever, men blir også en flott innredningsdetalj i hjemmet ditt. Vi liker kontrastene mellom glass og messing som gjør seg enda bedre når lampen er tent.<br /><br /><div></div><div><span color="#262626">Ved behov for lampeolje finner dere forhandlere i Sverige, Danmark, Finland og Norge <strong><a href="http://www.lampfabriken.com/v18/index.php?artkat1=Forsaljningsstallen&artkat2=Ovriga%20varlden&lang=s" target="_blank">her</a></strong></span></div>1429
Shop/Innredning/ Lysestaker & Lyslykter/ Fotogen- & Oljelamper
1 / 2

Flaggskär Parafinlampe, Messing

1 429 kr
Leveringstid:  4-6 uker
30 dagers åpent kjøp
Rask leveranse
Koronainformasjon: Vi leverer som vanlig med trygg levering
Fri frakt!

Produktinformasjon

Flaggskär oljelampe fra Karlskrona Lampfabrik. Denne typiske brukslampen fra slutten av 1800-tallet har en nedstrippet form. Oljelampens nedstrippede form passer like godt inn i et moderne hjem som i eldre hjem. Lampen har et dekorativt oljehus i forkobbret messing. Lysstyrken i rundbrenneren tilsvarer omtrent lysstyrken til seks stearinlys. Lampen er ikke bare en stemningshever, men blir også en flott innredningsdetalj i hjemmet ditt. Vi liker kontrastene mellom glass og messing som gjør seg enda bedre når lampen er tent.

Ved behov for lampeolje finner dere forhandlere i Sverige, Danmark, Finland og Norge her

Egenskaper

 • Produktnummer190460
 • Lev. produktnummerN242M
 • Varemerke
  Karlskrona Lampfabrik
 • Designer
  Karlskrona Lampfabrik
 • Egnet til utendørs brukNei
 • FargeMessing
 • MaterialePolert messing
 • Diameter10 cm
 • Høyde33 cm

Anbefalinger

Her er noen produkter vi tror du liker.

Om varemerket
Om varemerket
Karlskrona Lampfabrik er et svensk foretak som ble startet for snart 130 år siden. Familien Skantze flyttet til Karlskrona for å starte Sveriges første lampefabrikk. De tror at de vakreste produktene skapes om design, produktutvikling og produksjon holdes sammen. De arbeider for å holde tradisjonene ved liv og for at kunnskapen skal føres videre. De vakre og unike oljelampene produsert i messing og munnblåst glass er og kommer til å forbli en klassiker i våre hjem.

Kundeservice

KundeserviceRetur & AngrerettKjøpsvilkårPersonvernerklæringOrdre & LeveringReklamasjonVår prisgaranti
© 2020 Rum21.no