Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Flindt Vegglampe Ø200 LED 2700K, Aluminium

Flindt Vegglampe Ø200 LED 2700K, Aluminium

6 355 kr
Flindt Vegglampe fra Louis Poulsen, designet av Christian Flindt. Konseptet bak lampen handler om å spre et behagelig lys som er blendefritt og nedatrettet. Lampen sprer et asymmetrisk lys fra den utskjærte formen. Lampens lette design gjør
På lager

Flindt Vegglampe Ø400 LED 2700K, Aluminium

6 355 kr

Velg riktig lyskilde

Det kan være vanskelig å velge riktig lyskilde til lampen din og kanskje enda vanskeligere å bestemme seg for hva slags lampe som passer i hjemmet ditt. Vi har satt sammen en enkel guide som vil veilede deg gjennom Lumens og Kelvins.

Les guiden her!
Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager
Fri frakt!

Produktinformasjon

Flindt Vegglampe fra Louis Poulsen, designet av Christian Flindt. Konseptet bak lampen handler om å spre et behagelig lys som er blendefritt og nedatrettet. Lampen sprer et asymmetrisk lys fra den utskjærte formen. Lampens lette design gjør at den enkelt passer inn i de fleste miljøer, uansett om det gjelder hjem- eller kontormiljøer. Flindt er tilgjengelig i flere design, slik at du kan velge den størrelsen eller fargen som passer best til akkurat ditt hjem. Lampen kan brukes både innendørs og utendørs.

Egenskaper

#rum21
Om varemerket
Hos Louis Poulsen skal funksjon og design komplettere hvarandre. Enkelhet kombinert med optimal lysteknikk har gjennom flere årtier skapt et produktprogram som passer alle arkitektoniske stilarter og kulturer. En lampe fra Louis Poulsen er en utmerket investering. Dens kvalitet og funksjon holder seg i mange år.