Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Flower Bord 66 cm, Hvit/Eik/Krom

Flower Bord 66 cm, Hvit/Eik/Krom

8 785 kr
Flower bord fra Swedese, designet av Christine Schwarzer. Dette bordet kjennetegnes av et sofistikert formspråk som består av organiske former og stilklignende ben.
Leveringstid:  6-8 uker

Flower Bord

8 785 kr

Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager
Fri frakt!

Produktinformasjon

Flower bord fra Swedese, designet av Christine Schwarzer. Et bord med et sofistikert formspråk som består av organiske former og stilklignende ben. Flere valgmuligheter når det gjelder størrelse og farge gjør det mulig å plassere flere bord sammen og skape et helt unikt uttrykk.

Bordet er laget av sjiktlimt laminat, tre og pulverlakkert stål. Bordplaten finnes i hvit, sort eller lakkert eik. Kanten som rammer inn bordet finnes i naturlakkert bjørk, eik eller valnøtt. Stativet finnes som hvitt, sort eller krom.

For mer informasjon, se vedlagte produktark.

Egenskaper

#rum21
Om varemerket
Swedese ble etablert i 1945 av brødrene Yngve og Jerker Ekstrøm samt av Sven Bertil Sjøqvist. Best kjent fra Yngve Ekstrøms store produksjon er lenestolen Lamino fra 1956, som fremdeles lages og selges over hele verden. Swedeses idé er den samme i dag som for seksti år siden: å skape vakre møbler for fremtiden basert på moderne skandinaviske tradisjoner.