Nyheter
Belysning
Flowerpot VP1 Pendel, Gråbeige
-29%

Flowerpot VP1 Pendel, Gråbeige

1 831 kr2 565 kr
Flowerpot VP1 pendel fra &tradition med et tidløst, gjennomtenkt formspråk med sfæriske former i forskjellige størrelser for å gi et varmt og behagelig lys.
På lager

Flowerpot VP1 Pendel

1 831 kr

Velg riktig lyskilde

Det kan være vanskelig å velge riktig lyskilde til lampen din og kanskje enda vanskeligere å bestemme seg for hva slags lampe som passer i hjemmet ditt. Vi har satt sammen en enkel guide som vil veilede deg gjennom Lumens og Kelvins.

Les guiden her!
Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp til 31/1-2024
Fri frakt!

Produktinformasjon

Flowerpot VP1 pendel fra &tradition med et tidløst, gjennomtenkt formspråk med sfæriske former i forskjellige størrelser for å gi et varmt og behagelig lys. Lang ledning for fleksibel opphengning. Lampen er vakker i seg selv, på en rekke eller i en klynge.

Originaldesign fra 1968. Designet av Verner Panton.

Bra å vite om Flowerpot VP1 pendelen


- Ikonisk design med to sfæriske former.
- Lyskilde ikke inkludert.
- Finnes i forskjellige farger.
- Finnes også som en større størrelse.
- Finnes også som en bordlampe.

Hvordan tar jeg vare på pendelen?
- Rengjøres med en tørr klut.
- For mer informasjon, last ned PDF.Prishistorikk

Laveste salgspris for dette produktet de siste 30 dagene før kampanjen startet var 1797 kr

Egenskaper

#rum21
Om varemerket
Den nordiske arven møter form. Materiale møter potensiale. &Traditions mål er å sette sammen disse verdiene til en moderne design. Omforme, omdefinere og gjenoppfinne materialer, teknikker og former. &Tradition omfatter gårsdagens mestere og talentene som kan skape fremtidens klassikere. &Tradition tror på design som er laget for å vare. I &Traditions sortiment finnes bl. a. lampen Flowerpot, en designklassiker skapt av den danske innredningsdesigneren Verner Panton.
Belysning Møbler Julen Innredning Tekstil Tepper Servering Barn Hagemøbler Nyheter null Inspirasjon Varemerker Designere Gavekort null null Kundeservice Om Rum21 Kundeservice null