Nyheter
Belysning
Flowerpot VP4 Bordlampe, Matthvit
-22%

Flowerpot VP4 Bordlampe, Matthvit

2 557 kr3 280 kr
Flowerpot VP4 bordlampe fra &tradition med et ikonisk formspråk med inspirasjon fra flower power-bevegelsen på 60-tallet.
På lager

Flowerpot VP4 Bordlampe

2 557 kr

Velg riktig lyskilde

Det kan være vanskelig å velge riktig lyskilde til lampen din og kanskje enda vanskeligere å bestemme seg for hva slags lampe som passer i hjemmet ditt. Vi har satt sammen en enkel guide som vil veilede deg gjennom Lumens og Kelvins.

Les guiden her!

10-70 % rabatt på tusenvis av produkter

Cyber Week på Rum21 er her! Denne uken er det siste sjanse til å få opptil 70 % rabatt på tusenvis av produkter. Vårt Cyber Week-tilbud gjelder frem til og med 3/12, så sørg for å gjøre årets designkupp innen ukens slutt.

Til tilbudet
Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp til 31/1-2024
Fri frakt!

Produktinformasjon

Flowerpot VP4 bordlampe fra &tradition med et ikonisk formspråk med inspirasjon fra flower power-bevegelsen på 60-tallet. Halvsfærisk, gjennomtenkt lampeskjerm med en ryddig fot perfekt for en optimal lettvektig følelse. Smelter elegant sammen med forskjellige interiørdesigner.

Originaldesign fra 1968. Designet av Verner Panton.

Bra å vite om Flowerpot VP4 bordlampen


- Flowerpot VP4 er verdsatt for sitt ikonisk design.
- Flowerpot VP4 er også verdsatt for den harmoniske følelsen.
- Denne bordlampen er en del av serien Flowerpot fra &tradition.
- Finnes i forskjellige farger.

Hvordan tar jeg vare på bordlampen?
- Rengjøres med en tørr klut.Prishistorikk

Laveste salgspris for dette produktet de siste 30 dagene før kampanjen startet var 2522 kr

Egenskaper

#rum21
Om varemerket
Den nordiske arven møter form. Materiale møter potensiale. &Traditions mål er å sette sammen disse verdiene til en moderne design. Omforme, omdefinere og gjenoppfinne materialer, teknikker og former. &Tradition omfatter gårsdagens mestere og talentene som kan skape fremtidens klassikere. &Tradition tror på design som er laget for å vare. I &Traditions sortiment finnes bl. a. lampen Flowerpot, en designklassiker skapt av den danske innredningsdesigneren Verner Panton.
Belysning Møbler Julen Innredning Tekstil Tepper Servering Barn Hagemøbler Nyheter null Cyber Week 2023 Inspirasjon Varemerker Designere Gavekort null null Kundeservice Om Rum21 Kundeservice null