Nyheter
Belysning
Flowerpot VP7 Pendel, Vermilion Red

Flowerpot VP7 Pendel, Vermilion Red

3 055 kr
Anb. pris4 140 kr

Prishistorik 30 dagar

Tidigare lägsta pris2 947 kr
Pendel fra &tradition. Pendelen har et ikonisk design perfekt som en stilerklæring i interiøret og to sfæriske former i forskjellige størrelser som gir et mykt og diffust lys.
Leveringstid:  4-6 uker

Flowerpot VP7 Pendel

3 055 kr

Velg riktig lyskilde

Det kan være vanskelig å velge riktig lyskilde til lampen din og kanskje enda vanskeligere å bestemme seg for hva slags lampe som passer i hjemmet ditt. Vi har satt sammen en enkel guide som vil veilede deg gjennom Lumens og Kelvins.

Les guiden her!
Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager
Fri frakt!

Produktinformasjon

Flowerpot VP7 pendel fra &tradition med et ikonisk design perfekt som en stilerklæring i interiøret. Den er laget av metall og har to sfæriske former i forskjellige størrelser som gir et mykt og diffust lys. Heng flere på rad over et bord eller en kjøkkenøy, eller av seg selv i et vindu. Velg mellom ulike farger.

Originaldesign fra 1968. Designet av Verner Panton.

Bra å vite om Flowerpot VP7 pendelen


- Ikonisk design med to sfæriske former.
- Laget av metall.
- Lyskilde ikke inkludert.
- Finnes i forskjellige farger.
- Finnes også som en mindre størrelse.
- Finnes også som en bordlampe.

Hvordan tar jeg vare på pendelen?
- Rengjøres med en tørr klut.
- For mer informasjon, last ned PDF.Egenskaper

#rum21
Om varemerket
Den nordiske arven møter form. Materiale møter potensiale. &Traditions mål er å sette sammen disse verdiene til en moderne design. Omforme, omdefinere og gjenoppfinne materialer, teknikker og former. &Tradition omfatter gårsdagens mestere og talentene som kan skape fremtidens klassikere. &Tradition tror på design som er laget for å vare. I &Traditions sortiment finnes bl. a. lampen Flowerpot, en designklassiker skapt av den danske innredningsdesigneren Verner Panton.
Belysning Møbler Innredning Tekstil Tepper Servering Barn Utemøbler Nyheter null Inspirasjon Varemerker Designere Gavekort null null Kundeservice Om Rum21 Kundeservice null