Lights for a century - 10-40% rabatt på belysning >>

Kundeservice
Handlekurv
(0)
(0)
Favoritter
Møbler
product
variable_236618Flying Goose Pampa Krakk, Polo/Blackhttps://www.rum21.no/flying-goose-pampa-krakk-black?p=233311https://az666937.vo.msecnd.net/67/cd601058-62f2-4018-aed9-878be3b86e80OutOfStock2027NOK/mobler/mobler/lenestoler-sittepuffer/mobler/lenestoler-sittepuffer/fotskammelCuero<p>Flying Goose Pampa krakk fra Cuero, en stilig krakk som passer til den klassiske lenestolen Pampa Mariposa. Den er produsert i de dype skogene i Småland, der kvalitet og miljøtenking er høyt prioritert. Krakken er laget med en kombinasjon av solid håndverk, nøye utvalgt skinn fra Italia og ekstra hardt svensk stål. Plasser den i ganger der du knyter skoene dine, som en ekstra stol i stuen når det kommer mange på besøk, eller ha den som en fotskammel til lenestolen. Den finnes i flere forskjellige farger, med en sort eller forkrommet ramme og med herlig lammeskinn.</p> <p><strong>Bra å vite:</strong></p> <ul> <li>4,5 mm vegetabilsk garvet skinn fra Italia</li> <li>12mm solid svensk stål</li> <li>Gulvbeskyttelse</li> <li>Leveres flatpakket</li> </ul> <p><u> </u></p>2027
Shop/Møbler/ Lenestoler & Sittepuffer/ Fotskamler
1 / 2
Cuero - logo - Rum21.noCuero - logo - Rum21.no

Flying Goose Pampa Krakk, Polo/Black

2 027 kr
Denne klassiske krakken med eksklusivt skinn gir interiøret karakter.
Leveringstid:  6-8 uker
30 dagers åpent kjøp
Rask leveranse
Koronainformasjon: Vi leverer som vanlig med trygg levering
Fri frakt!

Produktinformasjon

Flying Goose Pampa krakk fra Cuero, en stilig krakk som passer til den klassiske lenestolen Pampa Mariposa. Den er produsert i de dype skogene i Småland, der kvalitet og miljøtenking er høyt prioritert. Krakken er laget med en kombinasjon av solid håndverk, nøye utvalgt skinn fra Italia og ekstra hardt svensk stål. Plasser den i ganger der du knyter skoene dine, som en ekstra stol i stuen når det kommer mange på besøk, eller ha den som en fotskammel til lenestolen. Den finnes i flere forskjellige farger, med en sort eller forkrommet ramme og med herlig lammeskinn.

Bra å vite:

 • 4,5 mm vegetabilsk garvet skinn fra Italia
 • 12mm solid svensk stål
 • Gulvbeskyttelse
 • Leveres flatpakket

 

Egenskaper

 • Produktnummer233311
 • Lev. produktnummer1434
 • Varemerke
  Cuero
 • FargePolo
 • MaterialeStål, Skinn
 • Bredde48 cm
 • Dybde48 cm
 • Høyde47 cm

Anbefalinger

Her er noen produkter vi tror du liker.

Om varemerket
Om varemerket
Det svenske selskapet, grunnlagt av Lars Kjerstadius i 2014, produserer tidløse gjenstander som er holdbare både i materialer og design. Produksjonen forgegår i Sverige, med svensk stål og italiensk skinn av høyeste kvalitet, som gjør at Cueros møbler varer i flere generasjoner. Den kjente flaggermusstolen er deres signatur, stolen finnes i mange forskjellige utførelser.

Kundeservice

KundeserviceRetur & AngrerettKjøpsvilkårPersonvernerklæringOrdre & LeveringReklamasjonVår prisgaranti
© 2020 Rum21.no